günaydın moruk..istanbulda da yağış mevcut..motor kapının önünde beni bekliyor..
yağsın moruk en fazla bi ay daha yağar ondan sona zaten mecbur havalar düzelecekBu hafta kar yağacakmış kanka; her motora binmediğim gün benim için yaşamak değildir
Bende şu H3 power led ampulleri bekliyorum.. Çok uzun sürüyor avrupan gelmesi yahu
Geçenlerde kendime kırmızı led aldım , onu arka çantaya fren ve park olarak bağlayacağım![]()
yağsın moruk en fazla bi ay daha yağar ondan sona zaten mecbur havalar düzeleceksen demedin mı sislerden başka birşey bağlamayacağım diye motora..bırak artık biziklamayi
rahat bırak şu motoru
hehe
a.s fatih sağol iyiyiz sen nasılsın..
sayfa güme gitmiş, dün geceden beri hayata döndürmeye çalışıyorum
iyiyim bende abi yağmur var burda da evet gördüm şenol abiyi aradın durdun![]()
koray abi benzin çalmalarına hem engel olmak açısından hemde tedbir için benzin kesici koyasım var motara ne dersin
valla dediğim gibi güzel bir güvenlik önlemi.. Sonuç olarak motor çalıştığında devreye giriyor ama zaten çalan adamlar motoru çalıştırıyorlar... en fazla benzinin çalamazlar..
Durum böyle olunca pekte gerek kalmıyor..onun yerine alarm taktır..daha güvenli olur
abi motoru çalarlarsa dediğin doğru ancak ben motor çalmalarından değil benzin çalmalarına engel olmak ve dururken benzin kaçağı varsa akıtmaması gibi için 15 liraya flan var dediler dedikleri gibi olursa taktıracağım birde alrm düşündüm bizim burada kediler motorlara çıkıp selesinde yatıyorlar her dk öter alarm çocuklar değer rüzgar olur bizim burada sert bazen onda öter miilet sonra beni öttürür diye takmaktan vaz geçtim aalrm ı
anladım fatihim madem işine yarayacak tabiki alabilirsin ..zararı yok faydası var![]()
aynen bakalım e abi sislerin ampullerini daha takmadın mı sonuç nasıl sis sis dedin göremedik daha![]()
sislerin ampulu avrupadan sipariş olduğu için 12-14 sürüyormuş..
bekliyorum daha 5 gün oldu.. motora montajlı fotolarını görmedin mi..![]()
sislerin ampulu avrupadan sipariş olduğu için 12-14 sürüyormuş..
bekliyorum daha 5 gün oldu.. motora montajlı fotolarını görmedin mi..![]()
abi montajı gördüm ama aydınlatmasını görmedim ondan soruyorum aydınlatma olmadıktan sonra sisleri taksan ne yazar![]()