Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

oğlum koray sabah akşam yatıyorsun hemde motorunla beraber:cherry:
birde bana bak 26 saat tir ayaktayım motor kullanıyorum çalışıyorum hep ekşın yani sen yaşlanmışsın pembe kelebek:queen:

oğlum koray sabah akşam yatıyorsun hemde motorunla beraber:cherry:
birde bana bak 26 saat tir ayaktayım motor kullanıyorum çalışıyorum hep ekşın yani sen yaşlanmışsın pembe kelebek:queen:

Daha yeni yola başladım kanka...
Benzini yeni koyduk :) sen benzini harcamaya başladın şekerim.. biz non stop devam edeceğiz allah kısmet ederse... :queen:

---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

BENDEN ; TÜM YBR KULLANICILARINA GELSİN :joker:

[YT]OzlKU6a8ODw[/YT]

F54

ya koray bu nasıl bi şarkı be yawrum kılıbık şarkısı tam senlik yani:queen:

F54

o işler bende geçti ben tamamen duygusal davranırım bakarım işime profesyonel im yani...:cherry:

fatih abi koray abi birşey mi diyor yoksa bak birşey diyorsa geleyim kimse adaşıma birşey diyemez :p

F54

abisi çinli ye aşık olsaydım satmazdım onun üzerinde olurdum ama baktım çinde ki ler çok dandik bende capon aldım taş taş bin bin eskimiyo:cherry:

Aşk biter mi ? aşkın bittiği yerde artık yaşam bitmiştir.. Çin malı motorun seni hayattan soğutmuş, belliki :queen:
Biz capon kullanıyoz da ne oluyor :cherry:
Titanım vardı eskiden 96 model brezilya üretimiydi sanırım tam apaçilik dönemime denk gelmişti benim bundan 4-5 yıl önce dağa taşa vururdum,sokak arasında sıkıştırırdım,çok kez yatırdım düştüm kalktım canını aldım gık dememişti 90.000 km de satıldı sanayi esnafına biraz yağ kaçırmaya başlamıştı silindirden ama 6-7 binde yağ değişimi yapardım ya yapmazdım :) bi 90.000 daha giderdi düzgün bakımları yapılsa.
Bu ybr ile redline görmedim beni aldatmaya başladı hain köfte :p

F54

Biz capon kullanıyoz da ne oluyor :cherry:
Titanım vardı eskiden 96 model brezilya üretimiydi sanırım tam apaçilik dönemime denk gelmişti benim bundan 4-5 yıl önce dağa taşa vururdum,sokak arasında sıkıştırırdım,çok kez yatırdım düştüm kalktım canını aldım gık dememişti 90.000 km de satıldı sanayi esnafına biraz yağ kaçırmaya başlamıştı silindirden ama 6-7 binde yağ değişimi yapardım ya yapmazdım :) bi 90.000 daha giderdi düzgün bakımları yapılsa.
Bu ybr ile redline görmedim beni aldatmaya başladı hain köfte :p
carlos eğer senin ybr ye de ilk sahibi adam gibi binse sende çok memnun kalırdın ama kısmet yani titan ne kadar efsane ise ybr de ondan aşşığı kalır bi yanı yok :cat:

ybr commuter tarzı motorların arasında en sorunsuzu ve sağlamı.. tecrübe ile sabittir .(nokta)

ybr commuter tarzı motorların arasında en sorunsuzu ve sağlamı.. tecrübe ile sabittir .(nokta)
ya sağlalığına sağlam da made ın chınalar yokuş yukarı beni geçince bir tuhaf oluyorum ben niye para verdim diye bir düşünüyorum açıkçası ( cbf de böyle ybr dede farklı olacağını sanmıyorum ) :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar