Yeni korna arayışlarım :)

söyledigim salyangoz kornalar, elektroniktir. Havalı değildir. Havalı kornalarda borular ve bir tane kompresör bulunur. Elektronikte zil sistemi var (içi söküp bakabilrsnz).
Peki havalıları motora uyarlamamız mümkün mü ? " Klaxon " Diye bir korna gördüm onu düşünüyorum şuan ?
s.a bende scooter var baba korna taksam çalarmı bi bilginiz varmı?
Aleyküm Selam aramıza hoşgeldin, bende aynı konudan muzdaripim :)

_w_

Havalıları 12 volt ve arabalar için olanını (tır için değil, çünkü akü kaldırmayabilir.)olanını alırsanız kullanırsınız. Fakat trafikte yasak gördülermi yazarlar. Salyangozda müsade edebiliyorlar.

24 Büyük araçlar içinmiş evet.. 12 olursa kompresör vs. sorun çıkmaz yani ?

_w_

Kısa vadede sorun çıkaracağını sanmıyorum havalı alıcksan akünün sağlam olması gerekiyor. Kompresôrün verebileceği anı akımı kaldırabilmesi gerekir. Ve de kablolarını 1.5 mm çekmen gerekir son olarakta olağan duruma karşı sigorta koydunuzmu uzun vade de kullanırsnz. Yanlız kompersrün su almayacak bir yere montajını yapın ki bozulmasn.

bende 2 tane dat korna var bide röle taktım da da da da da dat çok güzel ses veriyo :queen:
havalı kornalar takılıyor motosikletlere ama bi kere basınca uzun ötüyor yoksa bende takacaktım 10 tl ye veriyolar

Hepsine bakıyorum hepiniz sağolun bu Setra kornaları varmış bide marco beyinler nasıl acaba bilgisi olan ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar