Trafikte gördüğünüz motosikletler?

Motosiklet tutkunu olarak ne zaman motosiklet görsek hepimiz dönüp bakar, baştan aşağı inceleriz sanırım.Benim trafikte ilerleyen motosikletlerin fotoğraflarını çekmek çok hoşuma gidiyor :)
Şimdi ülke çapında bir etkinlik başlatalım ve herkes trafikte gördüğü ve vakti varken fotoğrafını çektiği motorların fotoğraflarını yollasın :) bakalım site içerisinden birbirimize denk gelebilecekmiyiz.
Kriterler: Motosiklet yolda seyir halinde olmalı, park halindeki resimleri eklemeyelim.Trafikteki motosikletlerden sadece korumalıklarına önem gösteren kişilerin fotoğraflarını yayınlayalım.Kaskı olmayan motorcu fotoğrafı paylaşmayalım.
yüklenilen fotoğrafların boyutlarının 600x800ü geçmemesine dikkat edelim eğer birbirini bulan arkadaşlar olursa, fotoğrafların yüksek çözünürlüklü halleri için pm yoluyla iletişim kurabilirler.
İlk olarak ben bi kaç örnek ile başlayacağım,belkide bu fotoğrafların arasında sizinde resminiz var?

Son düzenleme:
elimden geldiğince etkinliğe katılıcam, çok güzel bir düşünce. Tebrik ederim =)

Motosikleti
Honda sh125
Guzel bir dusunce keyifli olacagini dusunuyorum eline makinana saglik :)

vayy son derece eylenceli bi etkinlik olacağa benziyor. bakalım beni kim ifşa edecek. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heryer cup ve kurye dolu çek çek bitmez

güzel fikir eglenceli olacaktır eminim..yanlız çogu insan nette sahibinden com . da olsun motor plakasını saklar çektigimiz motorların sahipleri resimlerin veya plakalarıon burda paylasılmasını istermi??kesinlikle polemik amaçlı sormuyorum yanlış anlaşılmasın bende çok yerinde ve güzel buldum konuyu bilgi edinmek için sordum soruyu...insallh biri benide çekip koyar istanbul ayazaga :))

Çok güzel bir fikir tebrik ederim. :) Ne zaman bir motosiklet sürün birini görsem(tam manasıyla korumalıklı ve kasklı) iç geçiriyorum, taktir ediyorum ve çok hoşuma gidiyor.

ali çok özür dilerim cep den mesaj göndermişsin cep telefonum evde yengede kalmış.... uygun zamanda etkinlik düzenlenecek zamanı gelince

topik olarak çok yerinde bir konu bu sayede bir birimizi görecez eğlenceli olacak

Biri bizi gözetliyor gibi olmuş... :)
Bakalım forumdan kimler yakalanacak objektifine, güzel çalışma :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bi giyinip çıkayım gece turuna..yakalarım güzel kareler :)

süper fikir.
ama herkes buraya gelip süper fikir yazmaya devam ederse, çorba olacak burası :D

Bence sen yönetime tavsiyeler forumunda aç bu konuyu. Biz orada destekleyelim
Fotoğraf forumu altına bir alt başlık açsınlar bunun için

süper fikir.
ama herkes buraya gelip süper fikir yazmaya devam ederse, çorba olacak burası :D

Bence sen yönetime tavsiyeler forumunda aç bu konuyu. Biz orada destekleyelim
Fotoğraf forumu altına bir alt başlık açsınlar bunun için
:) Yorum yazan herkese teşekkürler.
Kriterlerin bu şekilde kalması daha uygun sanırım.Katılıma göre keyifli bir başlığa dönerse eğer yönetimde gereken ilgiyi gösterip sabit başlık yapacaktır.Şu günlerde özellikle istanbul yağışlıda olsa önümüzdeki güneşli havalarda paylaşım patlayacak :)

bende fırsat buldukça çekiyorum , bu da onlardan biri :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar