MT Sticker bassın,herkes motoruna yapıştırsın,trafikte birbirimizi bilelim:)

Bugün bazı videolar izledim;benim sürüş yaptığım yerlerde,sonrada aklıma geldi bu adamlar bizim forumdaysa stickerı görünce tanırız birbirimizi gibisinden.Siz ne düşünüyorsunuz?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben şöyle bi kaç sticker tasarlamistim.
Ama kabul etmediler.
resim2_191.jpg

aaa,bende yeni bişey buldum sanmıştım:( ama büyük değilmi biraz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

aslında fuara kadar şık birşey tasarlayıp dağıtabilirler.

keşke öyle bişey olsa gerçi cıbırımda pek fazla yer yok ama olsun yapıltırırdım bi yerine

aynen bencede,neden kabul etmediler acaba,yaygınlaştırsakya böyle bişeyi

sinan abi, ben senin fotolarını koyduğun stickerlardan alper abiden aldım. hatta yapıştırdım bile motoruma :D şimdi bunlar geçerli değilmi, anlamadım ben?

Super Moderator
Artık neredeyse 10 yıldır aktif olan bir site hakkında sticker fikri nasıl da ilk sizin aklınıza gelmiş, ilginç...

Birkaç tane örnek konulmuş zaten, onlar dışında da bir sürü farklı şekil ve boyutta sticker basıldı ve basılıyor zaten...

ya bu sticker ları fosforlu yapsak gece şöyle güzel güzel parlasa (mesela sadece mt logosunda yuvarlağın etrafını dönen zincirle motosiklet.net yazısı) nasıl olur? Ve ne kadara maal olur? daha da önemlisi normal bir baskı yapan merkez bunun fosforlusunuda basabilir mi?

[/QUOArtık neredeyse 10 yıldır aktif olan bir site hakkında sticker fikri nasıl da ilk sizin aklınıza gelmiş, ilginç...

Birkaç tane örnek konulmuş zaten, onlar dışında da bir sürü farklı şekil ve boyutta sticker basıldı ve basılıyor zaten... TE]

Kardeşim ben motor olayındada,bu sitedede yeni sayılırım,2 aydır dikkat etmemişim böyle birşeye.Sivrilik filan yapmaya çalışmadım herhalde.Tamam böyle birşeyin olduğunu gördüm artık ama yaygında değil nereden ulaşacağımıda bilimiyorum,yani böyle saçma bir yaklaşımda bulunmana gerek yoktu.En azından benim gibi nerden bulacağını bilmyenler için yardımcı olabbilr bu konu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

Artık neredeyse 10 yıldır aktif olan bir site hakkında sticker fikri nasıl da ilk sizin aklınıza gelmiş, ilginç...

Birkaç tane örnek konulmuş zaten, onlar dışında da bir sürü farklı şekil ve boyutta sticker basıldı ve basılıyor zaten...

bu arada hızla yazdığım için bunuda aki quote nin arasına sokamamışım

Kocaeli İl Temsilcisi
ya bu sticker ları fosforlu yapsak gece şöyle güzel güzel parlasa (mesela sadece mt logosunda yuvarlağın etrafını dönen zincirle motosiklet.net yazısı) nasıl olur? Ve ne kadara maal olur? daha da önemlisi normal bir baskı yapan merkez bunun fosforlusunuda basabilir mi?

elbette yapılabilir şafakcım lakin bunu kendinde tasarlayıp yapabilirsin her şeyşi yöneticilerden beklemek haksızlık olur gibime geliyor , tanesini 1 liraya yapıyorlar dijital reklamcılar en azından bu durum burada böyle :)

fosforlu istiyorsan kullanılan malzeme ve işçilikte değişir sanırım o kaça olur bilemem :)

elbette yapılabilir şafakcım lakin bunu kendinde tasarlayıp yapabilirsin her şeyşi yöneticilerden beklemek haksızlık olur gibime geliyor , tanesini 1 liraya yapıyorlar dijital reklamcılar en azından bu durum burada böyle :)

fosforlu istiyorsan kullanılan malzeme ve işçilikte değişir sanırım o kaça olur bilemem :)

Yok yok devletten ümidi kestim zaten :p

Kendim yapacağımda hani acaba çok mu sırıtır yada fosfordan yazı falan gözükmez arkadar ışıl ışıl parlayan bi yuvarlak olarak mı kalır onu hesabedemiyorum :)

Galiba yakınlarda iyi bi baskı merkezi bulup bi denemem gerekiyor. Gerçekden hoşuma giderse siteye fotoğrafını koyarım sizede isterseniz yollayabilirim istediğiniz kadar :)

Bu stickerlardan fuarda da olacak mı acaba elden alırız varsa fuarda?

Fuarda olmazsa ayıp olurdu zaten :p Alırız ordan tamam teşekkürler :cat:

Alper bey geçen sefer ki konuda da sormuştum gözünüzden kaçtı herhalde...
mt tişört satışı olacak mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar