Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi de ebay'dekiler böyle şekilli değil. ayrıca 100 usd gibi fiyatları var. sanki radyatörü değiştiriyoruz :))

Herkese Selam sonunda 1,5 ay once aldigim fakat kavusamadigim cbr250 motorumu bu gun havalarin iyi olmasi sonucu ankarada teslim aldim.artik gercekten aranizdayim.gerci su anda 10 km.binebildim.fakat acisini yarin karaman'a giderken 400km. Yap arak cikaracagim.herkese iyi geceler malum yarin yolum uzun :)

siyah renk cbr250 icin yan granajimi teslim aldim suan servisimden yaziyorum
bu mesaji :) , 50 tl ye granajmi olur diyen bize ac tavuk diyen kendini birsey zanneden acun0 arkadasimiz daha bu foruma lutfen ugramasin :))) daha su forumda yalan yanlis fiyatlar yazmayin teslim aldim granaji 54 tl BUYUK PARCA

resminide cektim inanmayan olur diye eve gidince upload edecegim :) honda calisanida sasirdi napiyo niye fotografini cekiyo diye bende anlattim bizim acunu :)))

Zippo's senin rizoma elcikler nasıl rahatmı o paraya değermi yoksa çakmasınımı alayım

Herkese kazasız belesız sürüşler arkadaşlar..

Bugun motorla aynı renkte arka çantalı bi TriColor gördüm. Orjinal givi bağlantı demiri ve Kappa lacivert 35 litre. Motorla çok uyumlu ve boyalı olduğu için şık görünüyor.

Topcase motora büyük kalmamış ve motoru daha heybetli hale getirmiş. Motorun gidon pozisyonu ve VFR farından dolayı mini bi touring havası var Racingten daha çok. Yani özellikle Tricolarda kaba tabirle racing in kıçına çanta takmışsın gibi durmuyor. Uzun yol motoru gibi.. Ben çıplak gözle çok beğendim:cat:

Bugun motorla aynı renkte arka çantalı bi TriColor gördüm. Orjinal givi bağlantı demiri ve Kappa lacivert 35 litre. Motorla çok uyumlu ve boyalı olduğu için şık görünüyor.

Topcase motora büyük kalmamış ve motoru daha heybetli hale getirmiş. Motorun gidon pozisyonu ve VFR farından dolayı mini bi touring havası var Racingten daha çok. Yani özellikle Tricolarda kaba tabirle racing in kıçına çanta takmışsın gibi durmuyor. Uzun yol motoru gibi.. Ben çıplak gözle çok beğendim:cat:

[url]http://d1202.hizliresim.com/u/t/30g0d.jpg[/url]
anes e gitmişsiniz galiba bende o motoru 5-6kere gördüm vede çok beğendim gerçekten o çanta gidiyor bazen anes satışta direk böle takılmış şekilde satıyolar

[url]http://d1202.hizliresim.com/u/t/30g0d.jpg[/url]

oldu olacak birde uzun touring cam takıp yan çantada taktık mı tam touring yapalım motoru :)

Şaka bi tarafa ama hakketen bu renk süper olmuş.

anes e gitmişsiniz galiba bende o motoru 5-6kere gördüm vede çok beğendim gerçekten o çanta gidiyor bazen anes satışta direk böle takılmış şekilde satıyolar

Evet. Showroom da iki tane 250 var tricolor ve siyah . İkiside bu şekil ama siyah topcase li. İkiside havalı durmuyor hiç bunun gibi

siyah renk cbr250 icin yan granajimi teslim aldim suan servisimden yaziyorum
bu mesaji :) , 50 tl ye granajmi olur diyen bize ac tavuk diyen kendini birsey zanneden acun0 arkadasimiz daha bu foruma lutfen ugramasin :))) daha su forumda yalan yanlis fiyatlar yazmayin teslim aldim granaji 54 tl BUYUK PARCA

2012'in en iyi KAPAĞI
33698_20100621235246.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar