MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

deniz kenarı kadar olmasa da gene de hiç deniz olmayan yere göre soğugunu hissediyorsundur abi...
ben de 2009 da sertfiikayı aldım...fakat aldıgım şirket genelde parklara bahçelere güvenlik gönderiyordu...
zaten iyi bir işim var da sertifikayı da kötü gün dostu olarak almıştım...

Ferhat kuru soğuğun bir etkisi yok...bu başka...nemli soğuk...deniz kenarında olanlar daha iyi bilir...kuru soğuk deriden geçmez...ama nemli soğuk senin iliklerine kadar işler...karadeniz sahillerinde yaşayanlar daha iyi bilir bu soğuğu...

Deveye hendek atlatırdım sana anlatasıya...:p

park bahçelerde o iş zor hacı..illallah geldi bu fiziki güvenlikten...

şu an devriyedeyim ve bir yılan öldürdüm. Çepten yazdığım için foto koyamıyom :(

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Ferhat kuru soğuğun bir etkisi yok...bu başka...nemli soğuk...deniz kenarında olanlar daha iyi bilir...kuru soğuk deriden geçmez...ama nemli soğuk senin iliklerine kadar işler...karadeniz sahillerinde yaşayanlar daha iyi bilir bu soğuğu...

Deveye hendek atlatırdım sana anlatasıya...:p

park bahçelerde o iş zor hacı..illallah geldi bu fiziki güvenlikten...

angara da sadece guru ayaz oldugu için ben de güvenliğe pek sıcak bakmadım...ama genede bi köşe de dursun istedim...
ha şimdi gıbrısdayım...
burdaki işim de kebap...
sabah 8:00--- akşam 17:00....Tr deki memur gibiyim :flower:

abi en rahatı site güvenliği :)

2005 te bir süre Ulus Vadi Konutlarında çalıştım rahat işdi...kadrolu güvenlkti kıymetini bilemedim ayrıldım...dediğin gibi yeşillik bebeler hareketli devriyesi varsa süper...sosyetik site olursa bahşişinde oluyor...bulursam atlıycam bu aralar...

şu an devriyedeyim ve bir yılan öldürdüm. Çepten yazdığım için foto koyamıyom :(

korkutma len hayvanı...:p

angara da sadece guru ayaz oldugu için ben de güvenliğe pek sıcak bakmadım...ama genede bi köşe de dursun istedim...
ha şimdi gıbrısdayım...
burdaki işim de kebap...
sabah 8:00--- akşam 17:00....Tr deki memur gibiyim :flower:

napıyon orda hacu...

Oh be nobet bitti geldik eve :)

geçmiş olsun...sen hangi sektördesin mekan nere...

yatıyorum.... :queen:
sabah 8 de iş yerine gidiyorum...8:30 patroniçem geliyor... 10 dakika durup 2. bitireceği üniversiteye gidiyor...
ben de akşam 5 e kadar laboratuvarın her köşesinde uyuyorum sonra da tabanvay eve gidiyorum:queen::p
http://stoneartcyprus.com/index.php?lang=tr

ferhatcım kolay gelsin...

abi derisinden kemer,çakmak kılıfı felan yapsaydın...:pl:[/QUOTE]
akşam akşam elimi kana bulayamam :) kafasını ayağımla ezdim. Malum patronumu korumam lazım. Yılan falan soksun istemem :)

nöbetin bitmesine 7 saat kaldı sonrasın da yatış inşaAllah...
yarın bi ihtimal adapazarı yaparım hem kendi durumuma göre hemde havaya göre...

F54

ebubekir hava güzel beklerim diyeceğim ama dükkanda yapılması gereken işler var beni bekleyen o yüzden malesef:pale:

eyvallah Fatih'im...
benimki hasta ziyareti olacak o yüzden gelecem...
saol güzel teklifin için:)

hadi bakam bu yaza gösterirsin bize anyayı küfteyi abi...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

Geçen geldiğimizda sadece tabelayı gördük...:p

[url]http://e1202.hizliresim.com/u/s/2zm5h.jpg[/url][/QUOTE]
Tamam Metecim sabret yaz gelsin köfte yiceksin :mrgreen: geçen geldiğinde ateşin yokmuş sanırım ateş aldın ve devam ettin yoksa tabelayla kalmıyacaktın sen gelcen die hazırladığımız köfteyi 3 gün yedik yengenle:queen:

slm arkadaşlar 2000-2005 arası tek bi firmada görev yaptım, 5188 olayı çıkınca kart alamadıgımdan (orta okul terktim ) ara verdim 3 sene şoförlük yaptım,bu aradada yüksek örenimime devam edip:cherry: orta okul diplomamı alır almaz kartımı aldım ve aynı firmadan tekrar çagırılınca göreve dönüş yaptım 2008 den den buyana aynı firmada devam ediyorum,firma derken güvenlik firması deil tabiki,bu süre içinde 4 güvenlik şirketi gördüm hepsi birbirinden beter üç kagıtçı,tek güzel yanı it gibi tırsıyolar şirketten bi tepki görürüz diye bizimde işimize geliyor:) bu arada 5 senelik seyhan 125 t mi 15 gün önce satıp 150 c ye geçiş yaptım inş kardeşi kadar memnun kalırım saygılar herkese...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar