Çok sağol.Biran tamamlasalar bu yolu güvende olacağızistanbul yolları artık crosslar için bile dertli oluyor , geçmiş olsun.
Amin çok sağol kardeşÇok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
çok sağol arkadaş kazasız günler dileriçok geçmiş olsun
malesef hergün kullanmak zorunda kalıyorum. işe gidip gelirken .motora alışınca otobüse binmek çok zor geliyor.E 5 durumu rezil vaziyette.İlk defa o yolu kullanacaklar için çok tehlikeli özellikle gece daha kötü.o yolu hiç bir güç bana kullandıramaz..bir kere girdim jant yamuldu ön sol amortisör patladı.. kim ödeyecek bunu ? kimse!!!! ..........................kocaman büsbüyüük küfürler ettim.
çünkü yol daralınca cadde statüsünden kurtulup sokak oluyordevlet kaldırım alanını büyütecem diye..yolu ufaltıyor..inşatçılarda bir yandan.hayatın bitti.labirent gibi bir çukurdan kurtulsan diğerin giriyorsunGeçmiş Olsun.
çok sağol arkadaş kazasız günler dileri
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
malesef hergün kullanmak zorunda kalıyorum. işe gidip gelirken .motora alışınca otobüse binmek çok zor geliyor.E 5 durumu rezil vaziyette.İlk defa o yolu kullanacaklar için çok tehlikeli özellikle gece daha kötü.
Haklısın polis çağırmak gerek de gelirmi sabahın köründe gelse bile motorcu olduğumuz için belkide dalga geçerler,yada tamamen beni suçlarlar.bürokrasi ile uğraşmak çok zor sonunda ben suçlu çıkarım.dava etsem mahkeme masrafını bile ben ödemek zorunda kalabilirdim olmayacak şey değil.böyle şeyler başınıza geldiğinde neden polis çağırıp zabıt tutturmuyorsunuz ?
açın sonra dava kim yapıyorsa bu işleri mahkemede başınıza gelen hasarı ve tazminatınızı alın
bunları yapmadığımız için bu kadar rahatlar ya zaten
utanmasalar yolun kenarına oturup çekirdek çıtlatacaklar yollarda kim nasıl düştü kaza yaptı vs...
sanırım gündüzleri çalışıyorlarseneye biter sanırım.canımı sıkan esas durum ise çalışmaların tam gaz yavaş ilerlemesi,geçen cumartesi otobüsle beylikdüzüne gidiyordum özellikle baktım yola, arkadaş çalışan bir araç yoktu be, evimin dibinde ki şantiye bile akşam 11lere kadar ve pazar günleri dahil olmak üzere çalışıyor... ey kadir bey özür dilemekle sorun çözülmüyor 5 ay önce bitirmeye söz verdiğin çalışma hala bitmiyorsa oranın gece gündüz çalışması gerekiyor.
gel de gülme
Evet en iyisi ful face .face olsaydı açamazdım burun ve çene sağlam kalırdı Birazda merak yüzünden kaldırdım kazayı görebilmek için tabiki yoludaÇene açılır kaskı tavsiye eden arkadaşlara örnek olsun.Kask full face olsa belki biraz daha bunaltıcaktı ama ileriyi rahat göreyim diye kaskı çıkartmaya uğraşmayacaktınız![]()