Eğer scooter la cub arasında kalsam ki kalmazdım direk cup alırdım. Hem scootera göre daha az yakar hem daha az sorunlu hem de vites var sonuçta devir hissetmek var. Gözünüz hiç korkmasın. debriyaj yok zaten ayağınla vitese bas devam bu kadar basit. Cub motor tercihim olurdu.Motoru daha alamadım bilescooter alıcam ama cup da almak istiyorum fiyatları çok iyi ama cupların genelde zinciri kapalı üzerinde plastik koruması var nasıl yağlıyorlar acaba? Cupta vites var vites bana korkutucu geliyo yeniköye gidecem bakıcam hepsine
debriyaj yokmu? peki sol elde ne var? peki sağ ayakta? Cupta boş hangi viteslerin arasında. racinglerde galiba 1 2 boş 3 diye gidiyo. peki boşa geçince ne yapıcaz 2 deyken 2 vites mi yükselticez?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Bide hangi veteste olduğumu nerden bilicez?
Peki eski yağı nasıl temizleyeceğiz çok küçükte kapağı?
Sakin sakin:cherry: debriyaj yok. Debriyajın olduğu yerde hiç bişey yok. boş orası. Arka fren ayak freni. Ön fren her zamanki gibi sağda. Vites göstergesi var zaten merak etmeyin. Cub motorda vites sürekli aşağıya basınca yükselir. küçültmek istediğinizde topuğunuzla pedalın arkasına basarsınız resimdeki gibi kırmızı yere basarsınız vites artar. sarı yere basarsınız vites düşer.debriyaj yokmu? peki sol elde ne var? peki sağ ayakta? Cupta boş hangi viteslerin arasında. racinglerde galiba 1 2 boş 3 diye gidiyo. peki boşa geçince ne yapıcaz 2 deyken 2 vites mi yükselticez?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Bide hangi veteste olduğumu nerden bilicez?

Böyle bir kesme şekli açıklayamayız ki. Gazı keser vitesi atar gazı verirsiniz. 2 vitese atarken gazı biraz daha çok kesersiniz çünkü 2 vitese atarken gaz çok verirseniz bi anda motor şahlanabilir. Ama bunları kafanıza takmanıza gerek yok 30 dk içinde alışırsınız zaten.Vites geçisinde gazı ne kadar kesmeliyim?
Vites geçisinde gazı ne kadar kesmeliyim?
Hocam sen hiç vites mites düşürüp, artırma direk 4.vitese bas devam et![]()
Görünüş sizin karar vermeniz gereken bir durum ama scooter yerine cub almak bana göre en mantıklısı. Size bi kaç tane cub önerebilirim fiyat aralığınızı söylersenizTmmaslında kolay gibi görünüyo ama cupların görünüşü çok kötü eski gibi duruyolar
Oooo o zaman size çinli cub tavsiye etmek olmaz. İniovaların zaten devamı gelmicekmiş diye duydum. İsim değişcek biraz da model değişcek heralde ama Kemal kardeşimizinde dediği gibi o model aralığında iniova en güzel seçim olacaktır.max 6000. honda düşünüyorum