Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

metehan honda'nın elinde kalan dandik motorları sattırmak için para alıyor haberiniz olsun :)

yada göstergesiz olanları...göstergeden de para kazanabilir... :)

yav Honda beni fabrikada işe alsa yeter para mara istemiyom hacı...kadrolu işçiliğe razıyım...:p

yav Honda beni fabrikada işe alsa yeter para mara istemiyom hacı...kadrolu işçiliğe razıyım...:p
Senin yorumlarinin honda satişlarini ne kadar etkilediğini bilmiyolar aga ondan yoksa seni en kötü satiş temsilcisi yapar..o satişi yapan kişinin halktan biri olmasi ne kadar güzel olurdu öyle değilmi haci şimdi..özelliklere katalogdan söylemek var..bide metehanca müşteriye anlatmak var:mrgreen:

Olağan üstü bir model. Tam anlamıyla inanılmaz bir alet. Devrim yaratmış yine honda.

Üstelik pazardaki çok büyük bir açığı da kapatır bu modelle. Aferin...

Senin yorumlarinin honda satişlarini ne kadar etkilediğini bilmiyolar aga ondan yoksa seni en kötü satiş temsilcisi yapar..o satişi yapan kişinin halktan biri olmasi ne kadar güzel olurdu öyle değilmi haci şimdi..özelliklere katalogdan söylemek var..bide metehanca müşteriye anlatmak var:mrgreen:

biz muhtemelen Hondanın hedef kitlesinde değiliz aga olay budur...sen almışın almamışın pek umurlarında dğeil...bir kebap dükkanının alacağı 5 tane cb125 daha önemli ve hedef kitle o...

F54

kanka honda fabrikasında kadrolu bekçi lazım mış 2 tane biri sen ol diğeri de kendin seç oda senin gibi honda sevdalısı olsun maaş yok kuru ekmeğe talim birde size 1 er tane bu motordan verirler offf daha ne istiyorsun:queen:

eskı CG serilerinden tasarlanmıs,
depoda kalan eskı kalıplar ıle karma bisiyler cıkartmaya calısmıslar ve olmusta,
yenı serı CB eskı serı makyajlısı CG işte :)

burda cg serisini düşük görenler yolda titantların gazabına uğruyor galiba :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorun bir cg nin yanından bile gecebileceğini düşünmüyorum..sebep? kapitalist düzen ve bütün toplumların tüketim toplumu haline getirilmesi ve de cbf den ucuz olmak zorunda olduğuna göre ondan daha dandik olmak zorunda olması..ne bahtsız bir model ulen bu

motor keşke yine bir cbf 150 olsaydı.. hatta fazla da değil hani 4-5 Hp daha fazla olsaydı, arka frende disk olsaydı, gösterge paneli komple digital olsaydı, fabrika çıkış mercekli xenon farlı olsaydı, 4lü led flaşör ve led parkları olsaydı, lastikler fabrika çıkışlı pirelli yada michelın olsaydı, dişli sistemi o-ring standart olsaydı, yağ haznesi 1.8 hatta 2 litre falan olsaydı , deposuda azıcık daha kaslı ve 15 16 litre falan olsaydı sıfır fiyatı da 5000tl civarı olsaydı....... pardon sadece bir rüya görüyordum :)
mondial kadar yenilikçi olamadın ya honda.... ben ona yanarım!!!!

motor keşke yine bir cbf 150 olsaydı.. hatta fazla da değil hani 4-5 Hp daha fazla olsaydı, arka frende disk olsaydı, gösterge paneli komple digital olsaydı, fabrika çıkış mercekli xenon farlı olsaydı, 4lü led flaşör ve led parkları olsaydı, lastikler fabrika çıkışlı pirelli yada michelın olsaydı, dişli sistemi o-ring standart olsaydı, yağ haznesi 1.8 hatta 2 litre falan olsaydı , deposuda azıcık daha kaslı ve 15 16 litre falan olsaydı sıfır fiyatı da 5000tl civarı olsaydı....... pardon sadece bir rüya görüyordum :)
mondial kadar yenilikçi olamadın ya honda.... ben ona yanarım!!!!
sizin dediğiniz model 5.000tl olamazdı zaten resmen ütüyopya yapmışsınız 150cc de bu dedikleriniz olsa 7-8bin tl yani cbrdan daha donanımlı yaptınız cbr125 gerek kalmadı yani :D

kanka honda fabrikasında kadrolu bekçi lazım mış 2 tane biri sen ol diğeri de kendin seç oda senin gibi honda sevdalısı olsun maaş yok kuru ekmeğe talim birde size 1 er tane bu motordan verirler offf daha ne istiyorsun:queen:

gangam cb 125 e hakkında görüşlerini de bekleriz...

Çok önyargılı konuşanda olmuş haklı konuşanda, ancak şunu söylemeliyim arkadaşlar bu resimlerdeki model başka bir ülkede satılan model tr ye gelicek olan model bunun tıpa tıp aynısı olmayacaktır büyük ihtimal bazı farklar olacaktır,böyle boş bir motor getireceklerini hiç sanmam inşallah öyle olmaz...

Son düzenleme:
insallah titan gibi hatta daha sağlam olurda alırım ama pek sanmıyorum inş.fiyatta hesaplı olur o zaman cbf yi siler

ybr nin ilk çıktığı zamanlardaki yazıları okudum. önce önyargı ile yaklaşıldı sonra çok beğenildi.
belki bu model de göründüğünden daha sağlam ve randımanlı olur. ümidimizi kırmayalım tüm motosikletseverlere hayırlı olsun yine de.

ybr nin ilk çıktığı zamanlardaki yazıları okudum. önce önyargı ile yaklaşıldı sonra çok beğenildi.
belki bu model de göründüğünden daha sağlam ve randımanlı olur. ümidimizi kırmayalım tüm motosikletseverlere hayırlı olsun yine de.
Herşey iyi hoş da devir göstergesinin yerine kocaman CB125E yazmak nedir allaaşkına!! Çinliler scooterlara bile devir göstergesi koyuyor, vitesli motoruna hem devir hem vites göstergesi koyuyor, koskoca Honda bir devir göstergesini müşterilerine çok görüyor. Ateşleme bobininden devir sayan devir göstergesi koymanın honda'ya maliyeti 5 dolar bile tutmaz.

şu beygirini ve torkunuda öğrenebilseydik iyi olurdu. Yabancı sitelerde bile bulamadım.

Model: Honda CB 125 SS
Year: 1974
Category: Classic
Rating: 77 out of 100. Show full rating and compare with other bikes
Engine and transmission
Displacement: 125.00 ccm (7.63 cubic inches)
Engine type: Twin, four-stroke
Power: 15.00 HP (10.9 kW)) @ 10500 RPM
Top speed: 121.0 km/h (75.2 mph)
Compression: 9.4:1
Bore x stroke: 44.0 x 41.0 mm (1.7 x 1.6 inches)
Valves per cylinder: 2
Fuel control: OHC
Cooling system: Air
Gearbox: 5-speed
Transmission type,
final drive: Chain
Chassis, suspension, brakes and wheels
Front tyre dimensions: 2.50-18
Rear tyre dimensions: 2.75-18
Front brakes: Expanding brake
Rear brakes: Expanding brake
Physical measures and capacities
Weight incl. oil, gas, etc: 134.0 kg (295.4 pounds)
Fuel capacity: 10.00 litres (2.64 gallons)

Bu 74 modeli yeni modelide buna yakın olur diye düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar