Adana MT 19.02.2012 Mersin Gezisi Küçük Fotoğraflar

Alın bakalım buyuk buyuk dediniz kuçuk fotoları da buradan ekliyorum artık rahat rahat bakarsınız. Kopyalayacak olanlar da artık diğer taraftan kopyalar orjinal boyutu...

Buyurun....

Şimdi bizim burda internet kalitesi yüksek olunca ben görmüştüm eski resimleride :mrgreen: Ama bu sekılde yapman ıyı olmus abi eline sağlık :queen:

Burak,
Eline sağlık şimdi kolay açılabilir nitelikte.
Kimsenin bilgisayarına da bok atma. Sen yüklemeyi beceremedin. Milletin malını karalıyorsun.:bounce:

güzel paylaşım resimler için tşk.elerinize emeklerinize sağlık:thumleft:

bu ne zengin bir motor grubudur yahu hayabusalar fazerlar hondaları saymıyorum bile :sunny:

Sevgili arkadaşım,
Bizlerin gönlü gurubun motorlarından daha zengin. Ama gurubun yaş ortalaması 40' ın üzerinde olup, hepsi eski motor tutkunu olunca bu yaşlarda bindiğin makina bu seviyeye geliyor.
Benim ilk motorum mobiliyet, sonra Jawa, sonra Mz, sonra Regal Raptor, sonra Transalp, sonra VFR, sonra Hayabusa. Anlıyacağın her değiştirdiğin makinanın üzerine biraz birikim ekleyip tutkunu devam ettirince sonuç biraz geç olsada istenilene doğru oluyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin.:king:

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

valla ağzımdan aldım...[MT Kodaman] :)

güzel gezi ama hep yol ağırlıklı fotolar...

Sevgili Erhan,
Bu gezideki foto editörümüz 13 yaşındaki kızım olduğu için çok başarılı fotolar yok, haklısın. Bir daha ki gezilerimizde telafi ederiz inşallah.
İlginiz için sağolun.:cat:

Mersin İl Temsilcisi
dostlar, kızmayın ama sanki adana MT de cc farkı oluşmuş ve gruplar farklı yerlere gezi düzenler olmuş/mu?

dostlar, kızmayın ama sanki adana MT de cc farkı oluşmuş ve gruplar farklı yerlere gezi düzenler olmuş/mu?

Asla böyle bi şey yok ancak taktir edersinki tüm grup bir araya gelince oldukca kalabalık oluyoruz, Adana MT sitesinden takip edebileceğin gibi herzamanki gibi gezi proğramımızı yayınlıyoruz isteyen herzmana katılabilir :cat: katılmayan arkadaşlarımızada saygımız var :cat:

Bu arada senide aramızda görmekten mutlu oluruz, ne zaman katılabileceksin :silent:

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok katılımlı bir gezi olmuş ama saklamayayım yolda giden motosiklet görüntüsünden sonra biraz manzara olsa iyi olurdu.Sürekli aynı motosikletleri görmek ilgimi dağıttı.Güzel zaman geçirdiyseniz ne mutlu.

muhteşem olmuş ama,gelde eto yu arama editörüm benim,

sencerim bizde cc farkı olmaz bizde insanlık dostluk önemli,herkes her pazar geziye gidecek diye bir kaide yok.

muhteşem olmuş ama,gelde eto yu arama editörüm benim,

sencerim bizde cc farkı olmaz bizde insanlık dostluk önemli,herkes her pazar geziye gidecek diye bir kaide yok.

ya abi sende cengiz abi misin yoksa sende mi bürütüs abi ya. Allam yarabbim wallahi kalabalık gruh yanlış yönlendirdi beni. Dandik çözünürlük yüklüyorlar fotoğrafları alamıyoruz dediler bende yuksek yukledim de milletin ne bilgisayarı ne interneti o kadar yuksek değilmiş. Yani insanlık benim fotoğraflarıma hazır değilmiş benim suçum yok abi gözünü sevim ya....

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

:cat:

:cat:

şimdi nasıl ethemhanı aramazsın.:pr: hem güzel güzel pozlar çeker,hemde hızlı bir şekilde yüklerdi.ama olsun yine de eline sağlık burak.

dostlarımın güzel ve neşeli birgüne imza attıklarına çok sevindim.budur.:thumleft:

al bir bürütüs daha....

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

Ahanda şimdi ortalık karışacak .... benim bildiğim yusuf abi bunun altında kalmaz ... bekliyoruz yusuf abi....
doğru söze ne diyecek ki...

---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:42 ----------

beyaz vfr ler çok güzel maşşallah. :)
çok teşekkür ederim kardeş. Yalnız vfr lerin sadece bir tanesi beyaz diğeri bildiğin sıradan gri. yani ne bilim gri işte hakkında bir şey söylemekte zor bir esprisi veya anlatılacak bir şeyi yok. Hani beyaz için ''gelin gibi'' ''kuğu gibi'' vs vs gibi benzetmeler yapılabilir ama griye geldi mi iş. ööööleee işte gri deyip geçiyorsun...

çok teşekkür ederim kardeş. Yalnız vfr lerin sadece bir tanesi beyaz diğeri bildiğin sıradan gri. yani ne bilim gri işte hakkında bir şey söylemekte zor bir esprisi veya anlatılacak bir şeyi yok. Hani beyaz için ''gelin gibi'' ''kuğu gibi'' vs vs gibi benzetmeler yapılabilir ama griye geldi mi iş. ööööleee işte gri deyip geçiyorsun...

Hadi lennn, çakma beyaz VFR ye bineceğime gri VFRye binerim daha iyi :p

Mersin İl Temsilcisi
Asla böyle bi şey yok ancak taktir edersinki tüm grup bir araya gelince oldukca kalabalık oluyoruz, Adana MT sitesinden takip edebileceğin gibi herzamanki gibi gezi proğramımızı yayınlıyoruz isteyen herzmana katılabilir :cat: katılmayan arkadaşlarımızada saygımız var :cat:

Bu arada senide aramızda görmekten mutlu oluruz, ne zaman katılabileceksin :silent:

ADINIZA SEVİNDİM ABİ :)

keşke her pazar katılabilsem.
havalar biraz daha ısınsın, şırdan yemeye gelecem :D
tüm adana ailesine selamlar
kucak dolusu sevgilerle :X

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar