- Konu Yazar
bu ne zengin bir motor grubudur yahu hayabusalar fazerlar hondaları saymıyorum bile :sunny:
bu ne zengin bir motor grubudur yahu hayabusalar fazerlar hondaları saymıyorum bile :sunny:
valla ağzımdan aldım...[MT Kodaman]
güzel gezi ama hep yol ağırlıklı fotolar...
yok be olm internet kalitesi ile ilgili değil. babayın anana aldığı laptopun kalitesi ile ilgili olay....Şimdi bizim burda internet kalitesi yüksek olunca ben görmüştüm eski resimleride :mrgreen: Ama bu sekılde yapman ıyı olmus abi eline sağlık :queen:
dostlar, kızmayın ama sanki adana MT de cc farkı oluşmuş ve gruplar farklı yerlere gezi düzenler olmuş/mu?
:cat:hele şükür, fotolara bakabildik, eline sağlık :cat:
:cat:Burak,Eline sağlık şimdi kolay açılabilir nitelikte.
yok be olm internet kalitesi ile ilgili değil. babayın anana aldığı laptopun kalitesi ile ilgili olay....
muhteşem olmuş ama,gelde eto yu arama editörüm benim,
sencerim bizde cc farkı olmaz bizde insanlık dostluk önemli,herkes her pazar geziye gidecek diye bir kaide yok.
:cat:
:cat:
şimdi nasıl ethemhanı aramazsın.r: hem güzel güzel pozlar çeker,hemde hızlı bir şekilde yüklerdi.ama olsun yine de eline sağlık burak.
dostlarımın güzel ve neşeli birgüne imza attıklarına çok sevindim.budur.:thumleft:
doğru söze ne diyecek ki...Ahanda şimdi ortalık karışacak .... benim bildiğim yusuf abi bunun altında kalmaz ... bekliyoruz yusuf abi....
çok teşekkür ederim kardeş. Yalnız vfr lerin sadece bir tanesi beyaz diğeri bildiğin sıradan gri. yani ne bilim gri işte hakkında bir şey söylemekte zor bir esprisi veya anlatılacak bir şeyi yok. Hani beyaz için ''gelin gibi'' ''kuğu gibi'' vs vs gibi benzetmeler yapılabilir ama griye geldi mi iş. ööööleee işte gri deyip geçiyorsun...beyaz vfr ler çok güzel maşşallah.![]()
çok teşekkür ederim kardeş. Yalnız vfr lerin sadece bir tanesi beyaz diğeri bildiğin sıradan gri. yani ne bilim gri işte hakkında bir şey söylemekte zor bir esprisi veya anlatılacak bir şeyi yok. Hani beyaz için ''gelin gibi'' ''kuğu gibi'' vs vs gibi benzetmeler yapılabilir ama griye geldi mi iş. ööööleee işte gri deyip geçiyorsun...
Asla böyle bi şey yok ancak taktir edersinki tüm grup bir araya gelince oldukca kalabalık oluyoruz, Adana MT sitesinden takip edebileceğin gibi herzamanki gibi gezi proğramımızı yayınlıyoruz isteyen herzmana katılabilir :cat: katılmayan arkadaşlarımızada saygımız var :cat:
Bu arada senide aramızda görmekten mutlu oluruz, ne zaman katılabileceksin :silent:
şimdi nasıl ethemhanı aramazsın.r: hem güzel güzel pozlar çeker,hemde hızlı bir şekilde yüklerdi.ama olsun yine de eline sağlık burak.
muhteşem olmuş ama,gelde eto yu arama editörüm benim,