Yağ Tapasının Düşmesi ve Motosikletin Kayması

Basima gelmisti cok benzeri, ustam benzin yaga karismis kece patlamis biseyler zirvaladi ama benim bildigim arka frenin hic tutmadigi.. 3yol ayriminda duramayip karsi evin bahcesine girmistim. Cok gecmis olsun,teker yaglamayi da tank tokatlamayi da cok iyi bilirim.

bilader gecmis olsun bu tank tokatlama olayi benim basima 4 sefer geldi cok sukur dordunude atlattim kaza yapmadan ama nasil atlattin diye sormayin cok afedersiniz g.t korkusundan nasil atlattigimi bende bilmiyorum bozuk yollarda motor fazla hoplayip zipliyorsa gaza basmayin derim o kucuk tumseklerden gecis esnasinda motorun iki tekeride yerden kesiliyor tam tekerler yere degerken meydana geliyor bu hadise cunki benim basima hep bu sekilde geldi.anca dorduncude kafa sarj etti simdi bilmedigim yolda hayatta gaza basmam oyle sakin sakin takilirim .allah birdaha yasatmasin insani olume cok yakin hissettiriyor..

sen tokatlamaya baya alışmışsın hocam...4 sefer de biraz fazla gibi geldi...

Eyvallah beyler, tecrübe hikaye Allah korudu Allah. :)

çok geçmiş olsun. inşallah dökülen yağda başkasına da birşey olmamıştır.
Eve gelince aklıma geldi, yalnız yağın tamamı kenara çektiğimde otopark gibi yere döküldü. Umarım kimseye zarar gelmemiştir.

bilader gecmis olsun bu tank tokatlama olayi benim basima 4 sefer geldi cok sukur dordunude atlattim kaza yapmadan ama nasil atlattin diye sormayin cok afedersiniz g.t korkusundan nasil atlattigimi bende bilmiyorum bozuk yollarda motor fazla hoplayip zipliyorsa gaza basmayin derim o kucuk tumseklerden gecis esnasinda motorun iki tekeride yerden kesiliyor tam tekerler yere degerken meydana geliyor bu hadise cunki benim basima hep bu sekilde geldi.anca dorduncude kafa sarj etti simdi bilmedigim yolda hayatta gaza basmam oyle sakin sakin takilirim .allah birdaha yasatmasin insani olume cok yakin hissettiriyor..
Hani biraz ukalaca olacak ama tatlı tank tokatlamasını arada severim. :cherry: Yalnız bu sefer tokatlama ve arka tekerin iptali tamamen sürpriz oldu. Zevk almadım değil, ama bir daha yaşamak da istemem.

Geçmiş olsun Alp
Eyvallah abi, bir ara görüşelim de gazlayalım. :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Alp...Ciddi bir kaza ile sonuçlanmaması çok sevindirici..Şükür sana bişey olmamış.

Arkadaşların da dedikleri gibi umarım dökülen yağ başkasına zarar vermemiştir.. Malum ben de 2 hafta önce yere dökülen bi sıvı -artık yağ mıydı, benzin miydi bilmiyorum- yüzünden ufak bi kaza geçirdim neyse ki korumalarım ve yavaş olmam sayesinde çok az hasarla atlattım motosiklette de 50 TL lik masraf çıktı gri PCX de o da ucuz atlattı..

Eyvallah beyler, tecrübe hikaye Allah korudu Allah. :)

Eve gelince aklıma geldi, yalnız yağın tamamı kenara çektiğimde otopark gibi yere döküldü. Umarım kimseye zarar gelmemiştir.

Hani biraz ukalaca olacak ama tatlı tank tokatlamasını arada severim. :cherry: Yalnız bu sefer tokatlama ve arka tekerin iptali tamamen sürpriz oldu. Zevk almadım değil, ama bir daha yaşamak da istemem.

Eyvallah abi, bir ara görüşelim de gazlayalım. :p

tankları tokatlayalım diyecektin sanırım...:pl:

Allah korusun...beterinden korusun bu arada.....:rendeer:

sanırım yağı son değiştiren garaj ustası :wiinkk: tapayı sıkmayı unutmuş:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun.
Ben bir kaçtir yapmiyorum ama eskiden pist için hazirladigimiz motosikletlere bir uygulama yapardik.
simdi türkçeye nasil çevirecegim bilemedim.
Tel takma diyelim.
Pistte basimiza bir is gelmesin diye motorun oynak her parçasini telle saglamlastirirdik.
Mesela radyatör kapagi, yag tipasi, çikma ihtimali olan somunlarin montelendigi vida uçlarini delerek somun dis tarafina tel geçirerek sabitlerdik.
Ise yarar benden soylemesi.

Selam Arkadaşlar Bugun 301 Seyhan Aldım Fakat acemisiyim Hiç Bir Bilgim Yok Arkamda Arkadaşım Vardı Hafif Bi Yokusta Birinci Viteste İken Çıkamadım Sangi Motorda Benzin Bitiyomus Gibi Teklemeye Basladı Çekiç Gücü Düştü Tekrar Denedim Yokusta Çekmiyor Sorunu Neden Olabilir

tankları tokatlayalım diyecektin sanırım...:pl:

Allah korusun...beterinden korusun bu arada.....:rendeer:

sanırım yağı son değiştiren garaj ustası :wiinkk: tapayı sıkmayı unutmuş:p
Ha evet, tankları tokatlayalım olacaktı. Bir de o garaj ustasının ben... :cherry:

Geçmis olsun.
Ben bir kaçtir yapmiyorum ama eskiden pist için hazirladigimiz motosikletlere bir uygulama yapardik.
simdi türkçeye nasil çevirecegim bilemedim.
Tel takma diyelim.
Pistte basimiza bir is gelmesin diye motorun oynak her parçasini telle saglamlastirirdik.
Mesela radyatör kapagi, yag tipasi, çikma ihtimali olan somunlarin montelendigi vida uçlarini delerek somun dis tarafina tel geçirerek sabitlerdik.
Ise yarar benden soylemesi.
Evet benim de o tür yöntemler aklıma geldi. Hem yoldan geçen biri de açamaz kolayca.

ne diyim Alp sonuçta hep kardeş bunlar.bi dahakine orjin çekik gözlü alırsın artık :p
Yok ya ben o Japon'ları da sevmiyorum. Sırf param İngiliz'e, İtalyan'a yetmiyor diye Japon'a binerim, o derece. :p

Geçmiş olsun ALP ucuz kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış. Allah beterinden korusun.

Benim bir sorum olacak, kafama takıldı yanlış anlama Şimdi hareket halindeki motosikletin ön lastiğine yağ nereden bulaşıyor. Ben mi okudum da anlamadım :S beni aydınlatırsan sevap işlemiş olursun :)

Saygılar..

Sağ ol Güray.

Ön tekere yağ falan bulaşmıyor nereden çıkardın. :) Arkanın aşırı yalpalaması öne transfer oluyor ve tokatlamaya başlıyor, tabii depoyu. :cherry:

Sağ ol Güray.

Ön tekere yağ falan bulaşmıyor nereden çıkardın. :) Arkanın aşırı yalpalaması öne transfer oluyor ve tokatlamaya başlıyor, tabii depoyu. :cherry:

Adamsın ya :) Hani öle aynı şekilde ön teker de kaymaya başlayınca deyince bende ne alaka falan oldum Teşekkürler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar