fikri aslında aynı şeyi bende düşündüm. yani çok etkili fren yapabildiğin zamanlar motorun arkası gereğinden fazla kalkabilir ve fren gücünü azaltmak gerekebilir, dolayısıylada fren mesafesi uzayabilir diye düşündüm fakat şuda var; fren yaparken ağırlığını öne fazla vermeden fren yaptığında hiç bir problem olmuyor. tam denemedim ama tahminim fren mesafesinde hiç bir azalma olmuyor hatta ön freni doğru kullanmayı bilmeyen birisi için avantajlı bile sayılır, yani gittikçe artan kuvvetle değilde panik halinde aniden önü sıkan birisinin dahi tekerleği kolay kolay kilitlenmeyeceğini düşünüyorum. tabi bu iki durum arasındaki fren mesafelerini karşılaştırabilmek için benden daha profesyonel kullanıcılar ve test ekibi gerekir çünkü çok ince milimetrik hesaplar söz konusu.
son olarak; yanlış anlaşılmasın öyle arka taraf kolay kolay kalkmıyor, kullanıcı istemedikçe takla atacak bir pozisyon olacağını sanmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
fikri aslında aynı şeyi bende düşündüm. yani çok etkili fren yapabildiğin zamanlar motorun arkası gereğinden fazla kalkabilir ve fren gücünü azaltmak gerekebilir, dolayısıylada fren mesafesi uzayabilir diye düşündüm fakat şuda var; fren yaparken ağırlığını öne fazla vermeden fren yaptığında hiç bir problem olmuyor. tam denemedim ama tahminim fren mesafesinde hiç bir azalma olmuyor hatta ön freni doğru kullanmayı bilmeyen birisi için avantajlı bile sayılır, yani gittikçe artan kuvvetle değilde panik halinde aniden önü sıkan birisinin dahi tekerleği kolay kolay kilitleyemeyeceğini düşünüyorum. tabi bu iki durum arasındaki fren mesafelerini karşılaştırabilmek için benden daha profesyonel kullanıcılar ve test ekibi gerekir çünkü çok ince milimetrik hesaplar söz konusu.
son olarak; yanlış anlaşılmasın öyle arka taraf kolay kolay kalkmıyor, kullanıcı istemedikçe takla atacak bir pozisyon olacağını sanmıyorum. sadece eğer ben istersem stoppie yi eskisine göre daha rahat yapabiliyorum