[Kocaeli - MT]

valla bide bilet bulsaydık iyidi valla:pr:

bilet sıkıntısı yo ki.. gişeye gidiyorsun alıyorsun bu kadar bilet bitme diye bişey yok.. orada girişte gişe var..

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

motora yeni aldığım sisler arkadaşlar.. 12 cm uzunluğunda

sağol emrah..
evet sisler motoru çok değiştiriyor.. tamam artık benim motorum son nokta olarak bu...
bundan sonra parayı bulma şansım yok bende elimden geldiğince görüntü ve konforu arttırmaya çalıştım..
gps e kadar var üstünde.. :)

---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

koray bu sisler nasıl bişi ya merceklimi?

aynen nihat öercekli...
şimdi h3 power led ampul siparişi verdim..
xenonla beraber süper yanacak .. bu sisler toplamda 4 w çekecek

iyi pazarlar varmı aktivite yapan
birde bir şey sorucam izmitte çanta tamiri yapan bir yer varmı yada büyük bir terzi

Arkadaşlar günaydın bu gün hava güzel motorcular çıkar dışarı artık deeemi ben yine yollardayım :)

sis lambalarımı yapmaya başladım. yarın taş direnç alıcam bugünlük yeter.eşşeğin pardon motorun bi tarafına su kaçmış geçengünkü yağmurdan, bütün gün karbüratör temizledim anca düzeldi.yarın yine keeway le gezicem demektir.

birde bir şey sorucam izmitte çanta tamiri yapan bir yer varmı yada büyük bir terzi

izmitte bulamazsın kanka..kimse uğraşmaz.. anca irfan agaya yaptıracaksın..

sis lambalarımı yapmaya başladım. yarın taş direnç alıcam bugünlük yeter.eşşeğin pardon motorun bi tarafına su kaçmış geçengünkü yağmurdan, bütün gün karbüratör temizledim anca düzeldi.yarın yine keeway le gezicem demektir.

salı günü irfan aganın oradayım.. sende gel abi :)

benm dayım fethıye caddesınde canta satıyo benm motorun ön sosis cantasını ona tamir ettırmıstım dikiş faln istersen bi göster derım ben.adres istersen veririm

valla ne motoru pazar pazar mesai yaptık bu havada :mrgreen: :pr: :pr: :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

evet pazartesi cemre dusuyomus arkadas havalarda acmaya başladı bi eglence tanısma faslı yapsakmı dıye dusunuyorum malum ben yenı katıldım pek kımseyı tanımıyorum hem tanısmıs olurus hem ızmıt bıras motorcu görsun :cherry: :thumleft:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu iptal olan maçı yapsak mı,hem görüşürüz hem muhabbet olur,hem spor olur,kısacası çok güzel olur :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur dün seni gördüm biz arabanın içinde donuyoduk sen geziyodun aman dikkat et

ben sonradan farkettim sizi,keşke dursaydınız çağdaşta otururduk biraz.
koruma mont çok iş görüyor ya bu soğuklar çok etkilemiyor :)

Şu iptal olan maçı yapsak mı,hem görüşürüz hem muhabbet olur,hem spor olur,kısacası çok güzel olur :)

uğur bu hafta havalar güzel olursa bu hafta olsun..ben karışmıyom maç işine.. burada konuşalım gelen gelsin...
dünya kadar adam var ,sıkıntı yok kadro yapalım.. yazın isimleri.. geçen gün ..öt gibim kaldım walla:p

ben sonradan farkettim sizi,keşke dursaydınız çağdaşta otururduk biraz.
koruma mont çok iş görüyor ya bu soğuklar çok etkilemiyor :)
o gördüğün arabaya benzeyen cenazeyle dursaydım eğer gece yatıya kalırdım inan tamire götürüyoduk arabayı contası yanmış yoksa durur muhabbet ederdik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar