acikcasi 100cclik wave bile 160 gostergeli, 140 hatta 120 gostergeli var ama 10 yas uzeri, acikcasi Turkiyede hic innova kullanmadim ama buradaki 100luk wave ile bile 120 gorebiliyorsun, uzeri yok tabi, 170lik video zaten kesinlikle dogru diye koymadim, iddia olarak
bir de su var, cc buyutme modifiye burada cilginlik seviyesinde, o sekil olabilir, benim hasta oldugum motor yamaha 135 spark, bisiklet gibi modifiyesiz 165 yapiyor, cbr250-ninjalari kovaliyor
cok komik gorunuyor resmen moped gibi birsey ama ucuyor, 4vites, 2,vites 110 yapiyor
aranizda gazli amortisor kullanan var mi?
innova wave ayni olmali aslinda ama hic ayni gorunmuyor acikcasi, bir de turkiyede eski wave var, onu kullananlar innova ile degismem diyor, innova cakma falan, nette wikipediada mesela ayni diyor ama kullananlar yorum yaparsa daha dogru olur, laf duymak farkli, bilmek farkli
aranizda gazli amortisor kullanan var mi?
innova wave ayni olmali aslinda ama hic ayni gorunmuyor acikcasi, bir de turkiyede eski wave var, onu kullananlar innova ile degismem diyor, innova cakma falan, nette wikipediada mesela ayni diyor ama kullananlar yorum yaparsa daha dogru olur, laf duymak farkli, bilmek farkli
Son düzenleme: