Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi sizin orasının da hava durumu belli ancak 7 bin km az gerçekten :D

aynen fatihim..
şimdi yeni iş yerim bana 15 km ..
yani günde 30 km .. kışın servisle gitmeyi yazın ve havanın güzel olduğu günler motorla gitmeyi planlıyorum

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

günaydın beyler
sakaryada hava kar yağışlı
len navigatörle kaybolan koray hani irfan abiye gidecektik cuma günü

kanka hava berbat..
pazartesi günü hava 10 derece müsaitsen gidelim.. ben gidiyorum.. biraz yol yapayım en son istanbula gittim, o günden beri motor yatışlarda:salut:
artık gezilere sadat kardeşte gelir.. askerden döndü.. :)
sen tanıyormusun sedat ı.. :silent:
ben taaaa foruma ilk kayıt olduğumda tanıyordum.. o zamanlar k...çı kırık sizin motordan yoktu altımızda ,aslanım :queen:

günaydın beyler
sakaryada hava kar yağışlı
len navigatörle kaybolan koray hani irfan abiye gidecektik cuma günü

sana da günaydın abi bakıyorum fatih abi koray abiyi çok seviyorsun çatmadan duramıyorsun çünkü :cherry:

aynen fatihim..
yani günde 30 km .. kışın servisle gitmeyi yazın ve havanın güzel olduğu günler motorla gitmeyi planlıyorum

işe git gel yaparsan abi km baya artar otomatikmen bizim burada ş.içinde pek km yapılmıyor anca uzun yolda benim motorun km si hep uzun yolda olmuştur 23 binde 19-20 si ş.dışında

sana da günaydın abi bakıyorum fatih abi koray abiyi çok seviyorsun çatmadan duramıyorsun çünkü :cherry:

işe git gel yaparsan abi km baya artar otomatikmen bizim burada ş.içinde pek km yapılmıyor anca uzun yolda benim motorun km si hep uzun yolda olmuştur 23 binde 19-20 si ş.dışında

o bensiz forumun tadını çıkaramaz.. çinli ybr ci.. :p
Bakalım hayırlısı ile şu iş başını yaparsak bende şu motorun tam olarak tadını çıkaracağım :)

o bensiz forumun tadını çıkaramaz.. çinli ybr ci.. :p
Bakalım hayırlısı ile şu iş başını yaparsak bende şu motorun tam olarak tadını çıkaracağım :)

iyi iyi anlaşmanız çok iyi fatih abi ile

aynen abi motorun tadını alırsın bu sayede o kadar uğraştın eklemeler yaptın sürmezsen ayıp olur :D

F54

aynen fatihim..

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

kanka hava berbat..
pazartesi günü hava 10 derece müsaitsen gidelim.. ben gidiyorum.. biraz yol yapayım en son istanbula gittim, o günden beri motor yatışlarda:salut:
artık gezilere sadat kardeşte gelir.. askerden döndü.. :)
sen tanıyormusun sedat ı.. :silent:
ben taaaa foruma ilk kayıt olduğumda tanıyordum.. o zamanlar k...çı kırık sizin motordan yoktu altımızda ,aslanım :queen:
ben sedat ı tanımıyorum askerden geldiyse hayırlısı olsun ama askerdeki yatış günleri çok arar:)
bu motorun kıçı kırık olabilir ama bak sende bu motordan almışsın:cat:

ne yapalım fatihi m işte tatlı su motorcusu adamlarla makara yapıyoruz bana cuma gidelim diyor hadi diyorum abi kar yağıyor pazartesi gidelim diyor:santa:
beyler bu gün büyk ihtimalle araba alıyorum malum çocuk oldu motorla her yere gidemiyoruz kısmetse 92 model reno flash galerici arkadaş ayarladı piyasanın baya altı bi fiyata:cherry:
takasta gelmiş ona alırsam foto atarım:)

ben sedat ı tanımıyorum askerden geldiyse hayırlısı olsun ama askerdeki yatış günleri çok arar:)

ne yapalım fatihi m işte tatlı su motorcusu adamlarla makara yapıyoruz bana cuma gidelim diyor hadi diyorum abi kar yağıyor pazartesi gidelim diyor:santa:
beyler bu gün büyk ihtimalle araba alıyorum malum çocuk oldu motorla her yere gidemiyoruz kısmetse 92 model reno flash galerici arkadaş ayarladı piyasanın baya altı bi fiyata:cherry:

o zaman hayırlı uğurlu olsun kanka..adına çok sevindim..
artıkın gezdirirsin beni :p

koray abi tatlı su motorcusu abi işte ondan gidememiştir :p

hayırlı olsun abi yeni aracın çocuk oldu mu iş değişiyor mecburen 4 teker şart

S.A. YBR camiası günaydııııınnnnn topic ,topic yine tavan yapmış siteye giriyorum bakıyorum YBR sayfası en üstte allah diyorum millet kaynatıyo uçurmuşlar yine topiği hayırlı cumalar ...

hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin hele bide çocuk var diyosun allah nazardan korusun ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

hoş bulduk hoş bulduk ya korayım hani bi atasözü var bahsız bedevinin çölde kutup hesabı ben xenon taktımya bırak denemeyi motora binemiyorum ki çok acil işim olursa oda hava yağmıyorsa gündüz bi beykoza inip geliyorum yakıyorum bütün ışıkları ama milletin reaksiyonundan anladığım kadarıyla gündüz bu kadar baktıklarına göre gece düşünemiyorum bizim motorcu erkanın dükkanın kapısına yanaştım içersi loş far içeriyi bembeyaz yaptı eski far bu kadar aydınlatmıyordu içeriyi oradan bi kıstas alabildim ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

benbi öbür bilgisayara geçeyim geliyorum hemen burada XP çalışıyo

F54

herkeze iyi dilekleri için tşk ederim aslında 9 yıl araba kullandım fakat gel gelelim motordan vazgeçemedim evlenmesem annem geme izin vermezdi yaptığım çok büyük kazadan dolayı ama evden ayrılanca o görmeden aldım aldıktan sonra da geri verilmeyeceği için kabullendi kadıncağız:cat:
evet bebek olduğu için araba şart zaten fazla pahalı bişey değil hanım kullansın işte beni aramasın beni iş çıkışı almaya gel diye binsin arabasına gitsin zaten ruhsatı da onun üzerine yapacam birde onun vergisi muayenesiyle de ben uğraşmayayım:)
daha motorun vergisini ödemedim allah bana ben devlete artık...

S.A. YBR camiası günaydııııınnnnn topic ,topic yine tavan yapmış siteye giriyorum bakıyorum YBR sayfası en üstte allah diyorum millet kaynatıyo uçurmuşlar yine topiği hayırlı cumalar ...

a.s. şenol abi hoş geldin evet ybr yi tavan yaptıracaz hep birincilikler onun olmasıgerek :p sanada hayırlı cumalar abi

sizin hiziniza yetişmek ne mümkün iki kelime yazdik baktim arkalara gitmiş :p sifir almam haci huyum degildir..füme rengi denk gelirse alirim o rengi seviyorum aslinda esas rengim siyahta yok napacan..
F54 motordaşim merak etme cok iyi değerlendirdim ordaki günleri su gibi geçti safak bile saymadim desem basim arimaz çok güzel yerdi bi kere kibrista yapanlar bilir..Su yok falan derler yalan onlar eskidenmiş..Tümen komutani geldi kurban bayraminda..elimi sıkti dedi bayramin mübarek olsun..öyle ilgilendiler yani bi eksiğiniz varmi dedi yok dedik :) yoktu gerçekten söyleyecek bişey bulamadim :p Dilim tutulmuştu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleykum millet hayırlı cumalar..koray hadi kalkta bi gazlayalim sen de motorun da çok yattı bi tozunu pasını alayım senin : )

Motor olsa kar kiş demezdim haci bi yerlere köfte yemeğe giderdim nede özledim yaw:pale::salut:

F54

sedat bende 28. tümen karargah ta askarlik yaptım evet kıbrıs ta sıkıntı olmayan yerler var ama sıkıntı çeken yerler de mevcut bende tümen komtanı ile bayramlaşmıştım çünkü asker de posta
'ydım o yüzden herşey bana kalırdı bayram seyram işleri yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar