- Konu Yazar
Motorumun Anavatanı İngiltere'dir.1968 model B.S.A A-65 THUNDERBOALT 650 cc lik Bir motosiklettir.Blok olarak çift silindirdir. 46 beygir gücünde sağdan ve 4 vitesli bir modeldir. B.S.A nın açılımı ise Birmingham Small Arms.Bir silah fabrikasının dönüşümünden kurulmuş Motosiklet fabrikasıdır.Dünyada çeşitli ülkelerde fanları bulunmakta adına özel günler düzenlenmekte sergilerde müzelerde üretimi olmayan modelleri görülebilmektedir.Bende benim olan bu motoru yeniden ayaklandırdım.biraz kişisel bir motor oldu.Sürmesi çok zevkli güçlü bir motor.Rengi sedefli mavi ve beyaz.Gölgede güneşte rengi değişik tonlara giriyor.
Ön Çamurluğu İNDİAN marka motosikletin ön çamurluğundan alıntıdır.Arka çamurluğu Yamaha Dragstar marka motosikletin çamurluğunu inceleyerek tarafımdan fiber den yapılmıştır.Yan Kapakları Tarafımdan Çizilerek Yapılmıştır..motorun iç aksamındaki pstonlar, bieller ,platin tablası ,yataklar,debriyajı ingiltere ve amerikadan getirttim taktım.ilk resim ilk haliydi

Ön Çamurluğu İNDİAN marka motosikletin ön çamurluğundan alıntıdır.Arka çamurluğu Yamaha Dragstar marka motosikletin çamurluğunu inceleyerek tarafımdan fiber den yapılmıştır.Yan Kapakları Tarafımdan Çizilerek Yapılmıştır..motorun iç aksamındaki pstonlar, bieller ,platin tablası ,yataklar,debriyajı ingiltere ve amerikadan getirttim taktım.ilk resim ilk haliydi