Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mutlaka biraz ediyordur

eder heralde güzel ce ayar çekmek lazım :)

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:06 ----------

bakalım zaten trafik merceksiz xenonu yasaklamış..
20 TL ye mercek alayımda takayım bari...
muayeneden geçmez diyorlar, karşıdan gelenide rahatsız etmenin anlamı yok

eder heralde güzel ce ayar çekmek lazım :)

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:06 ----------

bakalım zaten trafik merceksiz xenonu yasaklamış..
20 TL ye mercek alayımda takayım bari...
muayeneden geçmez diyorlar, karşıdan gelenide rahatsız etmenin anlamı yok

muayeneden geçmiyorsa kötü, temmuzda muayenem var... neyse h4ü söküp takarız artık...

ee arkadaşlar bi yorum göremedim o kadar iş yaptık :)

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...f]/98284-motorlar-arasi-lamba-degisimi-2.html

@koray: abi müzik anlatılmaz yaşanır cinsten :). 2 saat önce işten çıktım daha yeni motordan indim 100 km yol yapmışım. keşke memlekete gitseydim. normalde çift hoparlörü koruma demirine yapacaktım ama tek hoparlörü gidona kabloyla bağladım daha kabin bile yapmadım ama hem tek hoparlör hem de mp3çaların sesi 30da 9ken 90la giderken çok temiz ses aldım. şehir içinde 2-3e düşürüyorum. tek hoparlör yeterli. zaten elimde ses ayar düğmesi var ama daha aynaya sabitleyemedim; mondial 150 zc'deki ayna 10 ve ya 12lik olduğu için ybrnin aynasına olmadı. ybr aynanın vidasının 14lük olması yüzünden.

hoparlöre kabin, hoparlörü gidona sabitleme, sesi acıp azaltan kısmı aynaya monteleme, mp3çaların sabitleme aparatını uygun bi yere silikonlama, boş uzun ve sinyal lambalarını led lambalarla değiştirme, anfiyi çift taraflı bantla ön cama ve göstergeye sabitleme, anfiye ön kapak ve yan çantalarla arka çantayı da yaparsam motosikletle işim bitiyor. tüm malzemeler hazır. yarın akşam
3-4 saatlik işim var.

yazın inşallah malatya-gaziantep-sahil şeridi-çanakkale-istanbul-malatya turu yapacağım. yola çıkmaya hazırım; xenon ve sisler, müzikçalar, çakmaklık ve çantalar...

abi bu xenon işini ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim hangi marka hangi malzemeler felan nerden temin ettiniz bilgi verirseniz
bu linkten inceleyebilirsin olmadı detay verebilirim http://www.motosiklet.net/forum/mt-...una-xenon-takmayi-dusunuyordur-ama-nasil.html biz buradan aldık http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h4-3-bi-xenon-zenon-dijital-beyin-2yil-garanti-52198913

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

günaydın YBR camiiası herkeze hayırlı günler tekeriniz düz basın tabii binebilen varsa:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

hazır yağmur yokken ben bi su almaya gidip geleyim yağmur tekrar başlamadan

bu linkten inceleyebilirsin olmadı detay verebilirim http://www.motosiklet.net/forum/mt-...una-xenon-takmayi-dusunuyordur-ama-nasil.html biz buradan aldık http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h4-3-bi-xenon-zenon-dijital-beyin-2yil-garanti-52198913

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

günaydın YBR camiiası herkeze hayırlı günler tekeriniz düz basın tabii binebilen varsa:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

hazır yağmur yokken ben bi su almaya gidip geleyim yağmur tekrar başlamadan

az önce şehir içinde 100 km yaptım. birazdan malatya'dan elazığ'a geçeceğim. yarın da güneşli gözüküyor. hem yakıt testi yaparım... git gel 200 küsür km...

yaz kış 10/40 kullanın arkadaşlar...
yağ da ise değişiklik yapmayın..zararlı..
örneğin 10/40 kullanıyorsun, bunu 1 yıl sonra 20/50 yapmayın..

koray abi yazın da bizim bu bölgede 10/40 kullanırsak motorun işi biter 10/40 çok ince kalır su gibi olur yağ

fatih ; bu yağları mühendisler ülkeye göre yani iklim koşullarına göre numaralandırıyorlar..aslın şöyle söyleyim.. ; bizim ülkemizin hava koşullarına göre ortalama olarak tüm motorlu araçlarda 10/40 olarak belirlenmiştir.. dur bende bi liste vardı onu bulursam yollayım :)

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Yağ Numarası Hava sıcaklığı (C° derece)
S.A.E 5W - 20 - 8 ile - 30 arasında
S.A.E 5W - 30 - 30 ile 16 arasında
S.A.E 10W - 18 ile 16 arasında
S.A.E 10W - 30 - 18 ile 40 arasında
S.A.E 10W - 40 - 18 ile 40 arasında
S.A.E 20W - 20 - 8 ile 40 arasında
S.A.E 20W - 40 - 8 ile 40 arasında
S.A.E 20W - 50 - 8 ile 40 arasında
S.A.E 30 - 5 ile 40 arasında

arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese iyi günler :bestmt:

hoşgeldin mehmet ; nereden katılıyorsun yaş nedir acaba..hitap ederken kusur olmasın.. :)
bide motorun fotolarını yollarsan ortalık şenlensin.. çünkü bizim motorlarda sorun sıkıntı olmayınca burada foto paylaşıyoruz.. msn gibi oldu topik.. :cherry:

fatih ; bu yağları mühendisler ülkeye göre yani iklim koşullarına göre numaralandırıyorlar..aslın şöyle söyleyim.. ; bizim ülkemizin hava koşullarına göre ortalama olarak tüm motorlu araçlarda 10/40 olarak belirlenmiştir.. dur bende bi liste vardı onu bulursam yollayım :)

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Yağ Numarası Hava sıcaklığı (C° derece)
S.A.E 5W - 20 - 8 ile - 30 arasında
S.A.E 5W - 30 - 30 ile 16 arasında
S.A.E 10W - 18 ile 16 arasında
S.A.E 10W - 30 - 18 ile 40 arasında
S.A.E 10W - 40 - 18 ile 40 arasında
S.A.E 20W - 20 - 8 ile 40 arasında
S.A.E 20W - 40 - 8 ile 40 arasında
S.A.E 20W - 50 - 8 ile 40 arasında
S.A.E 30 - 5 ile 40 arasında

abi haklı olabilirsinde ben genede yazın 15/50 koyarım yoksa içim rahat etmez yada 10/50 castrol koyarım

arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese iyi günler :bestmt:

hoş geldin aramıza kardeş iyi forumlar dilerim tekerin düz bassın motorun hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleykum topik ahalisi..hoşgeldin sen de azrail kardeşim..koray naaabiyon? : )

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

vay fat280 de buralarda : ) fatih nabiyon abicim sen motora ne zaman angel xenon takıcan fatihim?

selamun aleykum topik ahalisi..hoşgeldin sen de azrail kardeşim..koray naaabiyon? : )

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

vay fat280 de buralarda : ) fatih nabiyon abicim sen motora ne zaman angel xenon takıcan fatihim?

iyiyim abi ben sen nasılsın zenon takmayı düşünmüyorum abi şuan farım iyi kötü iş görüyor sen taktın mı peki durmuş abi

eyvallah durmuşum..iyi takılıyoz kardeşim ya..
dün biraz motora yine şeyler ekledik.. bindik bi alamete ,gidiyoz kıyamete :pl:
sen napıyorsun

teşekürler fatih abi :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

hoşgeldin mehmet ; nereden katılıyorsun yaş nedir acaba..hitap ederken kusur olmasın.. :)
bide motorun fotolarını yollarsan ortalık şenlensin.. çünkü bizim motorlarda sorun sıkıntı olmayınca burada foto paylaşıyoruz.. msn gibi oldu topik.. :cherry:

hoşbulduk koray abi yaş 17 antalyalıyım siz de bahsederseniz memnun olurum.:) motorun fotolarını eklemeye çaılışıyım bi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyiyim abi ben sen nasılsın zenon takmayı düşünmüyorum abi şuan farım iyi kötü iş görüyor sen taktın mı peki durmuş abi
ben xenonu verdim pantolon aldım takas ettik fatihim motorun elektrik tesisatını fazla kurcuklamak istemiyorum sona durduk yere basıma iş çıkıyo : )

arkadaşlar yeni projemi açıklıyorum..
power led özellikli, suda dahi çalışan (genellikle denizcilerde olur) ,mercekli el lambasından
gündüz farı yapacağım.. topik ; aradığım özelliklerde ürün bulup foto paylaşana benden motorumla bi tur hediye :queen:
hadi bakalım pamuk parmaklar gugıl amcaya :queen:

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

teşekürler fatih abi :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

hoşbulduk koray abi yaş 17 antalyalıyım siz de bahsederseniz memnun olurum.:) motorun fotolarını eklemeye çaılışıyım bi :)

Antalyada 5 yıllık bi yaşantım var..
Adım koray 27 yaşındayım.. Frito Lay fabrikasında işçiyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar