Arkadaşlar herkezin motoruna xenon takmayı düşünüyordur ama nasıl???

url]
umarım işinizi görür bu gün denendi ve çalışıyor gittigidiyor.comdan alınan HID marka ikili xenon üzerindeki röle sistemi iptal edilerek çok basit bir şekilde montajı tamamlandı. dikkat devre deki soket renkleri YBR 125 için geçerlidir siz kırmızıyı uzun farın kablosuna siyahıda şaseye bağlayacaksınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

[url]http://img163.imageshack.us/img163/9827/xenonmontaj.png [/url] umarım işinizi görür bu gün denendi ve çalışıyor gittigidiyor.comdan alınan HID marka ikili xenon üzerindeki röle sistemi iptal edilerek çok basit bir şekilde montajı tamamlandı. dikkat devre deki soket renkleri YBR 125 için geçerlidir siz kırmızıyı uzun farın kablosuna siyahıda şaseye bağlayacaksınız
adı geçen xenon takımı budur
h43bixenonzenondijitalb.jpg
http://img840.imageshack.us/img840/4732/h43bixenonzenondijitalb.jpg

Son düzenleme:
bu xenon araba için değilmi arabalarındaki bu sistemi motosikletlere uygulanıyormu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
15 liralik osram night
breaker kullaniyorum xenon'dan hic farki yok :)

yapıp deneyip başarmasaydık niye buraya koyalım ha beceremem diyen varsa sökeriz motoru resimli anlatımda yaparız yeterki siz isteyin işimiz hizmet
bu xenon araba için değilmi arabalarındaki bu sistemi motosikletlere uygulanıyormu ?

---------- Mesajlar birleştirildi 04-03-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03-03-2012 23:57 ----------

15 liralik osram night
breaker kullaniyorum xenon'dan hic farki yok :)
bizede maliyeti 50 tl ama orjinal xenon yani

Beyler Bnde Lifan 150 Discovery Var.. Bnde aldım bnimki tekli. Anlayamadm nasıl yapıldıgını bi bilgisi olan varsa yardmcı olrsa...

Arkadaşım aynısı bende aldım tvs me taktım göstergede sorun yaşadımda başka şeyden dolayı diye tahmin ediyorum röle sistemini nasıl iptal ettin biraz detaylı foto atabilirmisin. ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar