[Ankara - MT]

off yaa nedir bu başıma gelenler yaa :S biliyosunuz aralık sonu motoru aldım ben bekliyorum ki ruhsat eve gelsin bugün bi öğrendim ki 15 gün içinde sigorta yaptırmam lazımmış yaptırmadığım iin ruhsat izmir bornova emniyetine gitmiş :S yaa ben şimdi bi ruhsat için izmire mi gitvem yaa vay anasını birader yaa:SS:S:S:S:S

off yaa nedir bu başıma gelenler yaa :S biliyosunuz aralık sonu motoru aldım ben bekliyorum ki ruhsat eve gelsin bugün bi öğrendim ki 15 gün içinde sigorta yaptırmam lazımmış yaptırmadığım iin ruhsat izmir bornova emniyetine gitmiş :S yaa ben şimdi bi ruhsat için izmire mi gitvem yaa vay anasını birader yaa:SS:S:S:S:S

arkadaş hiç mi merak etmedin bunca zaman? adam bir sorar o kadar geldik falan..onun başka bi çözüm yolu yokmuymuş? sigortasını hemen yaptır motorun sonra ara bir görüş derim..
herkese iyi günler,

ben henüz kaydoldum foruma ve ankaralıların ayrı bir sayfası olması çok iyi olmuş.

6 yıldır motor kullanıyorum ama ankarada yeniyim motoru sıfır alacağım önümüzdeki hafta, küçük bir commutter ama yine de tubeless lastiğe ihtiyacım olacak bilenler var mıdır diye

danışmak

istedim? ankarada nerden alınır nerde takılır? öğrenciyim bütçeye uygun bir lastik bulmam lazım.

yardımcı olursanız çok mutlu olurum

şimdiden teşekkürler.

YiBA yı duydunmu bilmiyorum Ulustan yukarı ilerleyince roma hamamını geçtikten sonra solda hemen. ama kazım karabekirde hiç motosiklet lastiği satan yer görmedim ben varsa bildiğiniz benide bilgilendirin sevgili gençlik??

ben de ruhsatı 3 ay bekledim tembellikten...emniyete gittim sigorta kağıdıyla tekrar çıkardılar hemen...benimkinin akıbetini sormadım tabi...

foruma ve ankara ya hoşgeldin...istanbul grubunun sürekli konuştuğu bir lastikçi var..ankara da da muhakkak bulursun ama internette araştır bence..fiyat farkedebiliyor..kenan ın dediği gibi kazım karabekir caddesinde bir çok lastikçi mevcut.

nerden geldin bilmiyorum ama ben sıkıldım artık ankara dan..özellikle şu kış aylarında...

internetten de bakıyorum ama genelde michelin vb var onların fiyatlar da yüksek geliyor

aslında ben motoru sıfır almayı düşünüyordum da burdaki iletişim çok güçlü belki temiz bir ikinci el bulurum diyorum. burda kendi veya tanıdığı apache satan var mıdır acaba?

sahibindende yok ankara içi

bunu nerden araştırabilirim?

olmazsa sıfır alcam haftaya lastiği de bunun için soruyorum.

tekrar tekrar teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

arkadaş hiç mi merak etmedin bunca zaman? adam bir sorar o kadar geldik falan..onun başka bi çözüm yolu yokmuymuş? sigortasını hemen yaptır motorun sonra ara bir görüş derim..

YiBA yı duydunmu bilmiyorum Ulustan yukarı ilerleyince roma hamamını geçtikten sonra solda hemen. ama kazım karabekirde hiç motosiklet lastiği satan yer görmedim ben varsa bildiğiniz benide bilgilendirin sevgili gençlik??

yibayı da biliyorum oraya da giderim teşekkürler:)

internetten de bakıyorum ama genelde michelin vb var onların fiyatlar da yüksek geliyor

aslında ben motoru sıfır almayı düşünüyordum da burdaki iletişim çok güçlü belki temiz bir ikinci el bulurum diyorum. burda kendi veya tanıdığı apache satan var mıdır acaba?

sahibindende yok ankara içi

bunu nerden araştırabilirim?

olmazsa sıfır alcam haftaya lastiği de bunun için soruyorum.

tekrar tekrar teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

yibayı da biliyorum oraya da giderim teşekkürler:)

Çok piyasayı bilmemekle birlikte Ankarada TVS nin pek tutulmadığını duymuştum, hakkaten sokakta falan nadiren raslıyor insan, genelde yamaha çok kullanılıyor, TVS yi Ulusan Motor satıyor sanırım ama ikinci eli nereden bulunur bilemiyorum :silent: Yanlız şunu ekleyeyim ben temiz bir YBR bulmak içi çok uğraşmıştım ankarada! genelde pakete kullanıldığından haşatını çıkarıyorlar :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Tam olarak yardımcı olamayacağım ama tubeless lastiği kazım karabekir caddesinde bulabilirsin diye düşünüyorum. Orada bi çok lastikçi var illaki sana yardımcı olacaklardır.

Bu arada hoşgeldin =)

Kenan hocam Özgür bulabilmiş mi "milwaukee garage" ı :cherry: Adamda Harley var tabi sanayiye gidecek değil ya :queen:

Vay arkadaş yaa hakketten ama yaa insan hiçmi merak etmez yaa koca motor aldın olm! müdür bence yunusun dediği gibi sigorta işini hemen hallet, sonra ara adamları fax falan çek fotokopisini, böyle böyle bi bok yedim ben abi diye, muhtemelen anlayış gösterip ankaraya gönderirler diye düşünüyorum ya da araya bi tanıdık falan sokmaya çalışırız olmadı.

Kenan hocam Özgür bulabilmiş mi "milwaukee garage" ı :cherry: Adamda Harley var tabi sanayiye gidecek değil ya :queen:

Daha yok adamın harley hacı, alacak, az kaldı hatta çok çok az kaldı =) Ben verdim numaranı beni aradı bugün konuştuk, umarım sakıncası yoktur ?

Çok piyasayı bilmemekle birlikte Ankarada TVS nin pek tutulmadığını duymuştum, hakkaten sokakta falan nadiren raslıyor insan, genelde yamaha çok kullanılıyor, TVS yi Ulusan Motor satıyor sanırım ama ikinci eli nereden bulunur bilemiyorum :silent: Yanlız şunu ekleyeyim ben temiz bir YBR bulmak içi çok uğraşmıştım ankarada! genelde pakete kullanıldığından haşatını çıkarıyorlar :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

teşekkürler hocam umarım çıkar bi apache satan:)

teşekkürler hocam umarım çıkar bi apache satan çıkmazsa da ulusan a gideceğiz mecbur:)

Kenan sigortayı yaptırdım ama emniyete gidemedim projeyi bitiremeden gidemem gibi görünüyo ama bi ptesi telefonla halletmeye çalışacağm

selam millet , arayı biraz açtık kusura bakmayın , hava şartları iş güç derken katılamadık buluşmalara .

umarım herkes iyidir , görüşmek ümidiyle , sevgiler , selamlar ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam dostlarım.buluşma için eğer genel bir istek olursa neden olmasın.yaparız tabi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Joee kardeşim özledik yav kaç zaman oldu

Son düzenleme:
mukavemeth arkadaşım ankara emniyete gittin mi? sanki orada çözerler gibi geldi. ben bugun ruhsatımı almaya gittim. adam direk basıp verdi ruhsatı. yani eski sistem rafa kalkmış. basılı ruhsat tutmuyorlar. direk sen gidince basıyorlar epey kolay olmuş. bu arada emniyet 8 de açılıyor. işten izin almana gerek kalmadan halledebilirsin.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben burdan sıkıldım yahu :farao:
zaten böyle olacagını az cok tahmin ettiğim için motor da almıyordum...
ankaranın ayazı iyice bitsinde , şöyle mayıs ortaları gibi tekrar durumu gözden geçireceğim:queen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar