yeni kaskım, buyrun beğenecekmisiniz?

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kask arayışındaydım. ve sonunda bugün aldım. buyrun fotolar. gelirken ufakta olsa bir deneme imkanım oldu. 100km/h de içeri rüzgar vs. almıyor. tek dezavantajı buğu yapıyor ama pinlock la bununda önüne geçtik mi gayet kullanışlı olacak. 1500gr, güneş vizörlü, sharp testinden 4 yıldızlı, çene rüzgar apara vs. mevcut. açıkçası bana güven verdi, aranızda kullanan varmıdır bilmiyorum ama ben beğendim açıkçası.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/138/fotoraf0006p.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/fotoraf0005n.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Hayırlı olsun güzelmiş maşallah... bugün önümden geçtin :cherry: demek kask almaya gidiyormuşsun :queen:

Ne kadar güzel yolda birbirinizle rastlaşmanız falan.. Ben sanki koca yerde tek basımayım :pale: ne kötü bi durum. Birlikte yolculuk yapıyosunuz vs vs. Keşke sizlerle birlikte olabilsem .Bu arada kaskın hayırlı olsun arkadaşım .

Ne kadar güzel yolda birbirinizle rastlaşmanız falan.. Ben sanki koca yerde tek basımayım :pale: ne kötü bi durum. Birlikte yolculuk yapıyosunuz vs vs. Keşke sizlerle birlikte olabilsem .Bu arada kaskın hayırlı olsun arkadaşım .
hocam teşeekkür ederim. bir gün seninlede karşılız karadeeeniz turunda, ama öyle olduğunu hissetme. mutlaka vardır mtden arkadaşlar.
hayırlı olsun, gayet güzel. acaba ne kadara aldınız??
eyvallah hocam. 560tl(235€) dedi ama 450tl ye aldım nakit.

zonguldak mt ölmüş kimseden ses yok :) inşAllah beklerim tabi gelince çayımı çorbamı için :)

hayırlı olsun mecidiyeköyden sabah saatlerinde geçmiş olabilirmisin siyah bi gsr gördüm ama senmiydin bilmiyorum

Kask var kask var:)
Güzel kaskmış gerçekten...
Diğer kasklardan şekli biraz değişik uçak pilotlarının başlığına benziyor.:cat:

Güle güle kullanın, asfalt yüzü görmesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask idare eder daha iyisi nasip olsun.

hayırlı olsun güle güle kullanın asfalt yüzü görmesin

Bir iki sorum olacak
Kaskın markası mı airoh yoksa modeli mi?
Birde içden güneş vizörü var mı? Yoksa ayrıca şeffaf vizör çıkıp güneş vizörü sonradan takılan bi model mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar