iyi dilekler icin herkese tesekkür ederim. telefondan girdigim icin alıntı yapamadim mesajlarızı.
ugur sende iyı göz varmis hee, motoru camurundan tanımişsin helal olsun =D
diger soru soran arkadaslara cevap vereyim.
mecidiyeköyden gecen ben degildim.
diger arkadasın da sorusuna cevabım, markası airoh, günes vizörü var. gayet de basarili buldum g.vizórünü. ls2 nin ki gibi emanet durmuyo acikcasi. istersen seffaf vızórü cıkartip g.vızörude takabılirsin ama zaten gerek yok. üzerinde var zaten.
ayrıca kaskın modeli gp serisiymış, yani pist kaskı oldugu icin görüntüsünün farklı olması ordan geliyormuş. ayrıca dışındakı model ve boyanin özel oldugunu, hatta özel bir tasarım firmasinın yaptıginı sóyledi satıcı, zaten kaskın arkasında da yazıyor.
Cevabınız için çok sağolun hocam tekrar hayırlı olsun. Bakalım durumlar müsait olursa mevcut kaskımı elden çıkarıp iyi birşey almayı planlıyorum. Güle güle kullanın esen kalın![]()
iyi dilekler icin herkese tesekkür ederim. telefondan girdigim icin alıntı yapamadim mesajlarızı.
ugur sende iyı göz varmis hee, motoru camurundan tanımişsin helal olsun =D
diger soru soran arkadaslara cevap vereyim.
mecidiyeköyden gecen ben degildim.
diger arkadasın da sorusuna cevabım, markası airoh, günes vizörü var. gayet de basarili buldum g.vizórünü. ls2 nin ki gibi emanet durmuyo acikcasi. istersen seffaf vızórü cıkartip g.vızörude takabılirsin ama zaten gerek yok. üzerinde var zaten.
ayrıca kaskın modeli gp serisiymış, yani pist kaskı oldugu icin görüntüsünün farklı olması ordan geliyormuş. ayrıca dışındakı model ve boyanin özel oldugunu, hatta özel bir tasarım firmasinın yaptıginı sóyledi satıcı, zaten kaskın arkasında da yazıyor.
Biz gönülden mt'ciyiz tanıyalım yani :flower:
eyvallah abiii, iyi dileklerin için sağol :rendeer:Yücel, hayırlı olsun güzel kask iyi günlerde kullan...asvalt görmesin kardeşim :cat:
herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
irfan abi, sana can feda =D veriyim abide, kafa atarken kaskı cıkartsan olmaz mı![]()
![]()
eyvallah abimmsüper kask 10 numara masallah
hem goruntu hem şekil hem rengi vs gercekten cok hos...
kalite zaten belli ediyo ne denir hayırlı ugurlu olsun kardesım![]()