Beyler slm.Hava cok guzel Tuzla'dayiz yine.Haydi gelin Cbr sevelim biraz
Beyler slm.Hava cok guzel Tuzla'dayiz yine.Haydi gelin Cbr sevelim biraz![]()
Çýkarsam mý motoru![]()
Cikar cikar doktorun yerindeyiz kardesimle![]()
ne gibi bir sorun olacak anlamadım ama bende anesten almıştım 3 hafta falan önce üstelik ben alacağım motoru bile görmeden telefonla aldım ambarla edirneye yolladılar ve söz verdikleri gün motoru yolladılar ben bi sorun yaşamadım
Nakte yasal işlemler dahil Konşuk ve Anes 9250 , Mototal 9600, Mutluhan 9850 veriyor.D&B Honda'dan da fiyat almanı tavsiye ederim.
Ümraniye Bayii.
Bu arada bütün honda modellerine zam gelmiş sanırım.
Bizimkinin liste fiyatı 9.250 den 9.500'e çıkmış!
D&B'da kendi bayii kampanyası vardı,hala var mı bilmiyorum.Sormanda fayda var.
Liste fiyatı üzerinden anahtar teslim veriyorlardı.
Bandrol dedikleri MTV imiş, ben de farklı bir şey sandım.Hatta az önce Konşuk'la konuşurken fiyata dahil ettikleri plaka ruhsat ve sigorta işlemlerinin dışında bir de bandrol bedeli olduğunu yeni öğrendim, ne kadar olduğunu da sormayı unuttum başka hesaplara odaklandığımdan.
İyi yapmissiniz size de iyi gezmelerBizim yakacik'ta karli ve buzluydu ama sahile inince yollarda hava da guzellesti.Simdi Bostanci'ya geldik.Su fuar gelsede artik alsam kirmizi cbr yi
![]()
Kadýköy acibademdeyim çalýþýyorum ama bu tarafa yolunuz düþerse beklerim bý çayýmý içmeden brakmam
ne gibi bir sorun olacak anlamadım ama bende anesten almıştım 3 hafta falan önce üstelik ben alacağım motoru bile görmeden telefonla aldım ambarla edirneye yolladılar ve söz verdikleri gün motoru yolladılar ben bi sorun yaşamadım