- Konu Yazar
adım kadir aranıza yenı katıldım ve sızınle paylasmak ıstedıgım bır hazırlık donemı var bu donemde fıkırlerınız ve dusuncelerınız benım yolculugumu sekıllendırecek umarım yardımcı olursunuz sımdıden yardımcı olan olmayan herkese cok tesekkur ederım...
soyledıgım gıbı adım kadır 28 yasındayım 2011xmax 250 sahıbıyım bu ıkıncı xmaxım daha oncede 2009 modelı vardı bu motorla uzunyol tecrubem var gıtııgım yerler arasına istanbul/izmir istanbul/balıkesir istanbul/antalya guzergahları bulunuyor ama yoldakonaklamalı bır seyahate hıc cıkmadım buseferkı planım hıc durmadan turkıyenın tum sahılkesımlerı ve ıc anadoluyu dolasmak rotam ıstanbuldan cıkıp ızmır dendogru bodrum dan antalya tarafından hatay oradanda dumduz yukarı sıvas ustunden trabzon rıze samsun sinop sonra tekrar asagı ankara ustunden ıstanbula donmek ınsallah bu gezı begendıgım yerlerde konaklamalı (cadırda) olacak...
sızden rıcam bu uzun yolumda kamp tecrubesı ve uzunyol tecrubesı olan arkadaslardan
1 nasıl hazırlık yapmam gerektıgı
2 yanıma neler almam gerektını
3 yolda negıbı sorunlarla karsılasacagımı
4 gıdılıp gorulmesı gereken yerlerı
bana anlatırlarsa sevınırım (oyle belırlı bır rotam yok her guzel yere gıdebılırım...)
sımdı gelelelım benım hazırladıklarıma ve planlarıma
1 adet x max 250 (beyaz)
1 adet kappa yan canta (sıyah)
1 adet kappa cam
1adet givi e55 maxia 3 arkacanta (beyaz)
1 adet romork (beyaz)
2 adet bluetooth intercom kask ıcı kulaklık
elımde mevcut olanların yanına bu
ısaretı koydum dıgerlerını sızın fıkırlerınıze gore satın almayı dusunuyorum
yolculuga kız arkadasımla cıkıcam yanı artcım olacak sızden yorumlarınızı beklıyorum... ozellıkle su romork olayı ıcın !!!
yardımcı olan herkese sımıdıden tesekkur ederım...
soyledıgım gıbı adım kadır 28 yasındayım 2011xmax 250 sahıbıyım bu ıkıncı xmaxım daha oncede 2009 modelı vardı bu motorla uzunyol tecrubem var gıtııgım yerler arasına istanbul/izmir istanbul/balıkesir istanbul/antalya guzergahları bulunuyor ama yoldakonaklamalı bır seyahate hıc cıkmadım buseferkı planım hıc durmadan turkıyenın tum sahılkesımlerı ve ıc anadoluyu dolasmak rotam ıstanbuldan cıkıp ızmır dendogru bodrum dan antalya tarafından hatay oradanda dumduz yukarı sıvas ustunden trabzon rıze samsun sinop sonra tekrar asagı ankara ustunden ıstanbula donmek ınsallah bu gezı begendıgım yerlerde konaklamalı (cadırda) olacak...
sızden rıcam bu uzun yolumda kamp tecrubesı ve uzunyol tecrubesı olan arkadaslardan
1 nasıl hazırlık yapmam gerektıgı
2 yanıma neler almam gerektını
3 yolda negıbı sorunlarla karsılasacagımı
4 gıdılıp gorulmesı gereken yerlerı
bana anlatırlarsa sevınırım (oyle belırlı bır rotam yok her guzel yere gıdebılırım...)
sımdı gelelelım benım hazırladıklarıma ve planlarıma
1 adet x max 250 (beyaz)
1 adet kappa yan canta (sıyah)
1 adet kappa cam
1adet givi e55 maxia 3 arkacanta (beyaz)
1 adet romork (beyaz)
2 adet bluetooth intercom kask ıcı kulaklık
elımde mevcut olanların yanına bu
yolculuga kız arkadasımla cıkıcam yanı artcım olacak sızden yorumlarınızı beklıyorum... ozellıkle su romork olayı ıcın !!!
yardımcı olan herkese sımıdıden tesekkur ederım...