Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
yahu birader nezaman şu siteyi açsam inan sayende bir süprisle karşılaşıyorum :cherry:
ellerine sağlık İrfanım :rendeer:

yahu İrfan..ne kadar ilkel çalışıyorsun....
o perçin tabancasının pnömatiği yokmu hala sende????l:
l: :queen::queen: :rendeer::rendeer:
yauu irfanım hala bitmedimi şu römork işi,biran önce bitirde metoyu romurka bindirip küfte yemeye gidelim
sen şimdiden boyle bişi yapmaya başla...motorum yok benide gezdir ağam diyenler için süper olur
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1202.hizliresim.com/u/9/2kw6k.jpg[/url][/url]
misal şöyle yada benzeri bişey...mööö möööö :cherry: one yauuu yeniliyormu kanka pönömatik link varsa yollasana nasıl lezzetli bir şeymi ?:cherry:
misal şöyle yada benzeri bişey...
http://www.matumecatronic.com/index.php?route=product/product&product_id=55
Perçinlemek artık bir zevk!!!! CUUKK havalı perçin tabancaları......:queen::queen::queen:
viragoya bende egzoz yapıcam..irfan ustam güsel olmuş emeğine sağlık beni de heveslendirdin egzost yapımını koyucam bende siteye seni geçip çok yorum almam lazım![]()
Sen sinyal soruyordun ya irfanım,benim motorda takılı olan carbon kaplamalımı getireyim yoksa benim motordan söktüğüm orjinal sinyallerimi getireyim sana gelirken....Orjinal sinyaller sıfır hiç kullanılmamıştır ona görevalla ahmet bitecek inşallah malzemeleri bulunca iş yürüyor sadece arka ışıklandırmalar kaldı , o arada bende bitiririm sora inceden bi boya , yazada meteyi gezdiririz motür alamazsa :cherry:
zaten alırsada o bizi sürükler götürür heralde er 6 yada er 5 le :cherry::queen:
Sen sinyal soruyordun ya irfanım,benim motorda takılı olan carbon kaplamalımı getireyim yoksa benim motordan söktüğüm orjinal sinyallerimi getireyim sana gelirken....Orjinal sinyaller sıfır hiç kullanılmamıştır ona göreCarbon kaplamalı olsun dersen ondan getiricem...
irfan ustam güsel olmuş emeğine sağlık beni de heveslendirdin egzost yapımını koyucam bende siteye seni geçip çok yorum almam lazım![]()
Yuhhh artık fiyatına bak429 Dolar,irfanım bu perçin tabancasını almak için 1 yıl boyunca kumbaraya şimdiden her gün 2 tl atmak zorunda
![]()
irfan ustam beraber güzel şeyler çıkartabiliriz.ben öylesine takılıyorum sana yoksa kimseyi geçme derdim yok.yaptığımız şeyler beğenilsin yeter
.
ne demek kanka..
hatta seni hiç uğraştırmam,buradan hazır perçinlenmişini yollarım sana...l:
senin şu hurdacıya bi gittiğinde bana bir malzeme bakarmısın??
75-85 mm çap aralığında,60-70 cm uzunluğunda krom (paslanmaz) boru...
ama eziksiz,mümkünse çiziksiz...egzoz yapacağım....
havalar biraz düzelsin bende buradan bakacağım..
hava-vakit-nakit durumları şimdilik ertele diyor zira...

egzoz olacak işte..paslanmamalı ve parlatılabilmeli..düzgünlük bu açıdan gerekli..
o kadar uğraşıp ta ezik çizik egzoz yaparsam topa tutarlar beni...
çapı 75 mm den küçük 90 mm den büyük olmazsa güzel olur...
boy olarakta yaklaşık 70 cm yeterli...
2 adet gerekli...malum çift silindir,bağımsız çift egzoz var...
denk gelirsen,bulursan görüşelim..:rendeer:
bulamazsan işim olmaz görüşmesekte olur....l:
l: :queen: :queen: :flower: :flower: :rendeer: :rendeer:
çok pis adamım ben ya...:joker:l: