dağılınn ülen Körfez Gençlik...yakarım çıra gibin...:queen:
adamın römork konusunu piç ettiniz valla tebrik ederim sizi...
makara kukara gidiyoz be bebişim hep ciddiyet olmaz arada neşelenmek gerek

---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:04 ----------
irfan abimin isteği üstüne konuyu az da olsa baltalamış olucam diğer arkadaşlardan şimdiden özür dilerim
Bende şuan 150 gy 3a mode motosiklet var bakınız
www.universalhardware.bz/i/ml150gy-3a.jpg
Ama ben hem eskidiği hemde sıkıldığım için grenajlarını koltuğunu ve deposunu değiştirmeye kara verdim benzin deposu Aprilla dorso duronun ki gibi yapmayı planlıyorum örnek
gudangmoge.com/wp-content/uploads/2011/10/wpid-aprilia.jpg
www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2010/10/12-aprilia-630.jpg
Sonuçta 1 e 1 bir kopya olmayacak tabiki ama genel bu tarzda olucak arka kuyruk ve koltuğuda hem sağlamlık hemde şeklini sevdiğim için ebaydan 2006 ktm exc parçalarını alarak yapıcam ama depoyu hangi malzeme ve nasıl bir yöntem kullanarak yapmalıyım bunda kararsızım konuyu baltalamamın tek sebebi budur

bana yol gösterin yeter
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
birde aklıma şöyle bir şey daha geldi galvanizi sade kutu şelinde yapıp üstüne fiberglass ile istediğim gibi bir şekil verdirebilirmiyim galvanizi deponun ana hatlarında olucak gibi yapıp üstünü fiberglass ile görselleştirmek gibi yani
berkçim konuyu baltalamak diye bir şey söz konusu değil önce bunu belirteyim ve devam edeyim sanırım demek istediğini anladım ancak depoyu yapma işi biraz zor şöyleki eğer kendin anlamıyor- san ve yeterli ekipmanın elinin altında değilse böyle bir depo yapmaya kalkma git hurdacılarda başka motosiklet deposu ara daha iyi
haaa yok abi ben yaparım alim hamarattır da dersen yine aletin edavatın olmayınca yapamazsın, fakat hepsi bende mevcut abi takım taklavak ta var dersen , şunları söyleyebilirim..
zaten yapmaya çalıştığın depo estetiği açısından, köşeli ve sert hatlara sahip olacağı için sıkıntı yok , ha deseydin cahooper deposu yapacağım o zaman biraz durum imkansızlarşırdı

en azından el imkanlarıyla..
bu konuda çıkma araç kaportalarını tercih edebişlirsin ama kş gurubu , kaportası olmasın

saç galvenizli olursa dadından yinmez , sonra kalıp çıkartıp parçaları kusursuz kaynatacak adam lazım , oksijen kaynağı ile olacak büyük ihtimal , inşallah uğraşırlar.. şunu unutma hiç kimse senin kadar önemsemez ve istemez ayrıca uğraşmaz,
onun için mümkün olduğunca kendi işini kendi görebilen insanlara bayılırım

inşalah ben çok güzel şeyler ortaya çıkaracağını düşünüyor ve bekliyorum... isteyen ve severek yapan azimli bir insanın yapabişlecekleri her zaman sınırları zorlar sadece bunu bilir bunu söylerim senden yanada içimde kuşku yok , başarılar diliyor gözlerinden öpüyorum...

:rendeer::cat: