selamlar herkese..
Hasan abi bugün mağazamda, senin şu bulaşık teli olayını denedim..motosikletim üzerinde denemedim ama kromajlı bir eşya üzerinde test ettim ve sonuç söylediğim gibi çıktı..ufakta olsa kılcak çizikler yaratıyor..
ve bulaşık temizlik reyonuna girdim ne varsa denedim ve bir tane buldum :queen: bu teflon temizleme süngeri var..onu sürdüm sonuç mükemmel :mrgreen: çizik yok..ama tabi bunu kesin olarak motosikletim üzerinde denediğim zaman buradan tekrardan paylaşımını yapıp tavsiyemi söyleyeceğim :cat: büyük olasılıkla yarın denerim :wiinkk:
Uğur büyük bir merakla bekliyorum sonucu:mrgreen: Havalar düzelsin bir ara geliyimde sizin mal kabulde bana biraz temizlik dersi ver yada bir gün ben sizn evin oraya çekeyim motoru birlikte temizleyelim :queen::queen:
Millet bu aralar dolar biraz düştü gözüme bayadır kestirdiğim kask içi bluetooth intercom sistemini amazon.comdan sipariş ettim. dün 59 dolardı bugün 62 olmuş. Aynı ürün kendi sitesinde ve ebay de 79$ Türkiyede çok çok daha pahalı. Biliyorsunuz amazon.com türkiyeye göndermiyor. Arkadaş önerisi ile dolaylı yoldan sipariş verdim. Toplamda 17dolar kadar bir kargo bedeli ile gekecek inş. Elime ulaşması biraz zaman alacak ama değecek diye düşünüyorum. Sonuç başarılı olursa paylaşıcam.
http://www.amazon.com/SHK4RIDER-mototcycle-snowmobile-communicator-intercom/dp/B0063IZ5VW/ref=cm_cr_pr_product_top