link için teşekürler soykan. sık kullanılanlara ekledim. boya zamanı gelinceye kadar değişik arayışlara devam edeceğim. gereçi armudun sapı üzümün çöpü derken boyayamadık. yok 800 dereceye dayanıklısı varmış, yok falanca marka iyimiş derken hep ulaştıgımız boyaları almadık. şimdi paslı paslı geziyoruz. en azından kargo ile getirte bilirim. bu arada uygu8lamayı nasıl yapacaksınız. ben sizin için ve konuya meraklı arkadaşlar için kopyala yapıştır bir araştırma yaptım buyrun sofraya.
1. Ürün uygulanacak yüzeyde pas kalıntılarını temizleyiniz. Uygulanacak yüzey temiz, kuru ve yağdan arındırılmış olmalıdır. 2. Kaygan yüzeyleri hafifçe ovunuz.3. Ürünün temas etmemesi gereken yüzeyleri bantlayınız.4. Kullanımdan önce kutuyu 2 dakika sallayınız. Deneme amaçlı püskürtünüz.5. Yaklaşık 25 cm uzaklıktan yüzeye ince bir tabaka halinde birkaç kez püskürtün, aralarda kutuyu tekrar sallayın. - Hafif kuruma: 10 dakika. Dokunmaya karşı kuruma 1 saat6- Ürünün tamamen etkili hale gelebilmesi için 250 C üstü ısıya maruz kalması gereklidir. Yavaş ısıtınız.
bu arada işin inceliği ince atmakmış. gerekirse ikinci uygulama için ilk katın tamamen kurudugundan emin olunca yapın. tam kuruma sağlanmadan yapılan ikinci katlar boyada kalın tek kat varmış gibi davranır bilginize.