kardeş buraya gel sana birde indirim yapayım.
Adana'da olmak varmış yaa
kardeş buraya gel sana birde indirim yapayım.
hadi gözünaydınhayırlı olsun kazasız sürüşler
sanki bi anda herkez apache almaya karar verdi yavalın alın
apache iyidir.
TheTurk_01 kardeş kesinlikle Bora başkanımın yanına uğramalısın. elinden gelen bütün yardımı yapıcaktır. benimde servisimdir kendisi.
herkeze hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.
Adanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içindeAdana'da olmak varmış yaa![]()
Kardeş senin bundan önceki motorun CBF 150 miydi ?e hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman.
Adanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içinde![]()
e hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman.
Muglalı kardesım bende bodrumda oturuyorumBu yazın alıcam inşallah motorumu bol bol gezeriz artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Kardeşim sen bana foto atıcaktın ama merakla beklemedeyim1-2 foto atta bakalım altındaki canavar nasıl duruyor
![]()
Kardeş senin bundan önceki motorun CBF 150 miydi ?
TheTurk_01 kardeş kesinlikle Bora başkanımın yanına uğramalısın. elinden gelen bütün yardımı yapıcaktır. benimde servisimdir kendisi.
Bende konustum bugun bora abiyle yardimci oldu saolsun .. konyadan adanaya sirf ondan alayim die gidicem ..guvenilir saglam insan zor bulunur, birakmamak lazim
![]()
Adana'da olmak varmış yaa![]()
Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyorAdanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içinde![]()
Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyorTanırmısın, tavsiye eder misin?
Yok arkadaşım benimde ilk motorum YBR 125 2.motorum CBF 150 şuan TVS APACHE kullanıyorum sıfır aldım memnunum SÜvari arkadaşımızın fotosunu gördüm sanki CBF150 formunda plajda cbf le yan yana bir fotosu vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam yanılıyorda olabilirm oyüzden sordum arkadaşa daha önceki motorunu hem cbf 150 hakkında yeterince tecrübem var ilgin için sağolHava toparlamadıki burada, garajımdan çıkaramıyorum benim canavarı.. Bi düzelsin, ilk iş yollayacağım kardeşim! Aklımda yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
Ben CBF150 kullandım bu makineden önce. SYM XS125'im de oldu. Sormak istediğin varsa sorabilirsin hocam.
Dedim ya google amcanın yalancısıyım45 ten fazladır çünkü kemalpaşa armutludan tam 40 km manisa merkez 60 km akhisar.akhisar girerse işin içine bir de uzun olur senin için (hızır akhisarda).manisa merkezdeki servisin durumuna göre ararım ben seni bilgilendiririm.kısmetse havalar az düzelsin gidip alacağım. bu arada eğer gitmeye kalkarsan beni beklemeden yanıma uğra mutlaka![]()
Dedim ya google amcanın yalancısıyımMotoru hergün kullanmadığımdan tahminim 1-2 ay sürer o km yi yapmam. Gidersem uğrarım kardeşim, saolasın :cat: