TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kolay gelsin arkadaşlar ben forumda yeniyim

apache almayı düşünüyorum

ankarada ikinci el apache satan var mıdır acaba?

yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler:)

sanki bi anda herkez apache almaya karar verdi yav :D alın alın :D apache iyidir.

TheTurk_01 kardeş kesinlikle Bora başkanımın yanına uğramalısın. elinden gelen bütün yardımı yapıcaktır. benimde servisimdir kendisi.

herkeze hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
sanki bi anda herkez apache almaya karar verdi yav :D alın alın :D apache iyidir.

TheTurk_01 kardeş kesinlikle Bora başkanımın yanına uğramalısın. elinden gelen bütün yardımı yapıcaktır. benimde servisimdir kendisi.

herkeze hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.

Bende konustum bugun bora abiyle yardimci oldu saolsun .. konyadan adanaya sirf ondan alayim die gidicem .. :) guvenilir saglam insan zor bulunur, birakmamak lazim :)

Adanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içinde :p

gelcem kardeş hayırlısıyla fakat manisa merkezden alcam akhisar ters biraz. telefonla konuştum gitmeden bir gün önce arayıp ben yarın geliyorum dicem toplucaklar motoru. hayırlısı bakalım havalar düzelsin de (yağmurlar kesilsin) kavuşayım apacheme:)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
e hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman.

SağoLasın kardeşim .. :) Şu forumu takip edipte Bu motoru almaya karar veren birileri varsa biraZ motora olan hayranlık birazda sizin sıcak tavrınızdır emin oLabılirsiniz .. :) Sırf bu aılede olmak için bile deger ..

Muglalı kardesım bende bodrumda oturuyorum :) Bu yazın alıcam inşallah motorumu bol bol gezeriz artık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Kardeşim sen bana foto atıcaktın ama merakla beklemedeyim :) 1-2 foto atta bakalım altındaki canavar nasıl duruyor :p

Hava toparlamadıki burada, garajımdan çıkaramıyorum benim canavarı.. Bi düzelsin, ilk iş yollayacağım kardeşim! Aklımda yani.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

Kardeş senin bundan önceki motorun CBF 150 miydi ?

Ben CBF150 kullandım bu makineden önce. SYM XS125'im de oldu. Sormak istediğin varsa sorabilirsin hocam.

Adana İl Temsilcisi

Bende konustum bugun bora abiyle yardimci oldu saolsun .. konyadan adanaya sirf ondan alayim die gidicem .. :) guvenilir saglam insan zor bulunur, birakmamak lazim :)

sağolun arkadaşlar.:cat:

Adana'da olmak varmış yaa:)

kardeş gel sana da bir tane motor verelim.:)

Adanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içinde :p
Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyor :) Tanırmısın, tavsiye eder misin?

Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyor :) Tanırmısın, tavsiye eder misin?

45 ten fazladır çünkü kemalpaşa armutludan tam 40 km manisa merkez 60 km akhisar.akhisar girerse işin içine bir de uzun olur senin için (hızır akhisarda).manisa merkezdeki servisin durumuna göre ararım ben seni bilgilendiririm.kısmetse havalar az düzelsin gidip alacağım. bu arada eğer gitmeye kalkarsan beni beklemeden yanıma uğra mutlaka:)

Hava toparlamadıki burada, garajımdan çıkaramıyorum benim canavarı.. Bi düzelsin, ilk iş yollayacağım kardeşim! Aklımda yani.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

Ben CBF150 kullandım bu makineden önce. SYM XS125'im de oldu. Sormak istediğin varsa sorabilirsin hocam.
Yok arkadaşım benimde ilk motorum YBR 125 2.motorum CBF 150 şuan TVS APACHE kullanıyorum sıfır aldım memnunum SÜvari arkadaşımızın fotosunu gördüm sanki CBF150 formunda plajda cbf le yan yana bir fotosu vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam yanılıyorda olabilirm oyüzden sordum arkadaşa daha önceki motorunu hem cbf 150 hakkında yeterince tecrübem var ilgin için sağol :)

45 ten fazladır çünkü kemalpaşa armutludan tam 40 km manisa merkez 60 km akhisar.akhisar girerse işin içine bir de uzun olur senin için (hızır akhisarda).manisa merkezdeki servisin durumuna göre ararım ben seni bilgilendiririm.kısmetse havalar az düzelsin gidip alacağım. bu arada eğer gitmeye kalkarsan beni beklemeden yanıma uğra mutlaka:)
Dedim ya google amcanın yalancısıyım :) Motoru hergün kullanmadığımdan tahminim 1-2 ay sürer o km yi yapmam. Gidersem uğrarım kardeşim, saolasın :cat:

Merhabalar; Varmı arkadaşlar bu 2012 modellerin 2011'lere göre bi değişikliği bilgisi olan varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar