güzel kardeşim bak yine tahrik ediyorsun beni cevap vermeyeyin diyorum bikere o motorun adını çıkaran biz değiliz bunu iyi belle git topiğini en baştan beri oku sayfa atlamadan o zaman motorunuzun adını kimin çıkardığını anlarsın siz kendiniz yazıp şikayet ediyorsunuz başkaları size söyleyince kabahat oluyor rahatsız oluyorsanız yazmayın kardeşim o zaman motorlarınızın sorunlarınıda bizde yeni alanlara o motorun şöyle sorunu varmış diyorlar demiyelim allah allah.ne kıymetliymiş mortorunuz ya görende milyarlık motorlardan bahsediyoruz sanacak...Allah muhabbetinizi arttırsın koray, bizim başlıkta biraz rahatına düşkün pimpirikli insanlarız işte hık deyince acaba neden diyoruz. Birde adı çıkardınız zaten motosikletin. Yeni alanlar da tedirgin yaklaşıyor olaya haliyle.
Bu arada bizde görüşürüz ama sadece cbf değil tüm motosikletlilerle, en azından ben (beylikdüzü- avcılar) her hafta (hatta hala) görüşüyoruz. Eskiden daha güzel paylaşımlar olurdu ama gelen arkadaşlar sağolsunlar bıktırdılar. Haliyle bir şey arayan geriye dönüp bulabiliyor. Yine haliyle forum gereksiz kalabalıkaşmıyor.
Neyse yahu, her yiğidin yoğurt yemesi farklı. Diğer yanda zevkler ve renkler işte gereksiz tartşmanın bir anlamı yok..
Kalın sağlıcakla..