Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar; boştan birinci vitese geçişte bir zorluk yaşıyormusunuz ? Benim acemiliğimi bağlı olarak böyle bir sorunum var. Önerilerinizi bekliyorum

Sağol kardeşim, yavaş yavaş çıkıyor ortaya bişeyler.
Bunu ebay'deki bir amcadan özel olarak sipariş verdim. Linkteki ürünündeki balastı değiştirttim.
İnce balast olsun istedim. Kalın olanlar çabuk bozuluyor çünkü.

Kit bu..

http://www.ebay.com/itm/PROJECTOR-LEN-KIT-Angel-Eye-E46-M3-TSX-H4-D2S-HID-XENON-/310140443813?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4835cf9ca5
çok güzel duruyo bakalım bende almak istiyorum ama ebaydan hiç alışveriş yapmadım daha önce isteyen varsa alabilirmiyiz beraber
bide bu ince kalın muhabbetini anlamadım onu nasıl halledicez :D

s.a arkadaşlar motor rolentide çalışırken gaz verdiğinde çıt diye bi ses geliyo bu ses normalmi

Çok süper olmuş can abi bütün işler tamamlandığında fotoğrafları koyduğunda bizleri motorlarımızdan soğutucaksın gibi gözüküyo valla :)

Teşekkür ederim kardeşim, beğendiğine sevindim, bir biteribilsem montajı rahatlayacağım vallahi.
Tesisat işine giremedim hala. Bende çok merak ediyorum nasıl olacağını :queen:

Nasıl arkadaşlar güzel olmuşmu?

Tricolor'a çok yakışmış, elinize sağlık. Sticker'larda çok hoş durmuş.

Peki abi ben bu amcaya nasıl anlatıcam şimdi derdimi o var :)
Ayrıca alsam montajı sorun,çok uğraş gerektiren bi iş.Napıcam bilmiyorum

Balastı değiştirmesini söyle, ince balastlı olanından göndersin.
Sen al, montajda ben sana yardım ederim :)

Can eline sağlık maşallah neler yapmışsın öyle, tebrik ediyorum, ben şahsen cesaret edipte yapamazdım bunları. :)
Beyaz karbon uygulaması yapan arkadaşıda tebrik ediyorum...

Sağol Ali dostum, sanada yapalım mı aynısından :thumleft:

can ne yaptın ya super gorunuyor mercek ımrendim valla eline sağlık..karbonlar da cok hos
bu motora yapılacak cok sey var ama para durumu ıcın bır sure beklemem gerekecek.ılk olarak topcase düsünüyorum. 40 litre cok sırıtır mı acaba

Teşekkür ederim Alper, rahat duramıyorum ne yapayım, illa kurcalayacağım biyerlerini.
Bende çanta düşünüyorum ileride, 40 değilde ben ya 30 yada 37 alacağım.
Çok büyük olmasın. E tabi çanta alınca buna ledli stop lambası da yapmak lazım :p

can tebrikler cok guzel olmus mercek..

Teşekkür ederim, baya uğraştırdı meret.

çok güzel duruyo bakalım bende almak istiyorum ama ebaydan hiç alışveriş yapmadım daha önce isteyen varsa alabilirmiyiz beraber
bide bu ince kalın muhabbetini anlamadım onu nasıl halledicez :D

Balastın ince olması lazım. Kalın balastta olur ama onlar çabuk bozuluyor. İnce balastlar hem daha yer kaplıyor.
Zippo's kardeşime bir link atmıştım, sizde oradan bakabilirsiniz. Ama ön far camını sökmek baya zor.
Dikkat edin açarken, kırmayın. Yenisi 228 TL :queen:

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

merhaba arkadaşlar; boştan birinci vitese geçişte bir zorluk yaşıyormusunuz ? Benim acemiliğimi bağlı olarak böyle bir sorunum var. Önerilerinizi bekliyorum

Normal dostum, debriyajı iki kere sık bırak o zaman geçer.

Yok erhan abi Sercan'nın bahsettiği gibi bizim ustalar yaptı. Ziebart'ta çalışıyorum artan parçalar ile yaptık işçilik sadece depo kaplamada zor hakikaten meşakatli bir iş

Erkan cığım eline sağlık ne güzel olmuş senmi yaptın birinemi kaplatın kaça mal oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Sercan Tekirdağ yaparım ama 60-70-90 ile gitmem 120-150 dersen gidelim yoksa o yol hayatta bitme tabii birde Tekirdağ'ın hava durumu nasıl. Bu arada Aytaç'a da söyleyelim gazlama gidiyor diye :) :):):):):queen:

hehehhe yapalım yapmasınada nasıl bişey çıkar ortaya bilmiyorum :)

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

Bu arada haftasonu güneşli gösteriyor.
http://www.weather.com/weather/tenday/Istanbul+Turkey+TUXX0014

Ben bi Tekirdağ yapıyım diyorum haftasonu motorla rodajda hiç trafiğe girmeden bitircem :)

Son düzenleme:
CBR250R sahipleri normal ve performanslı kullanımda ne kadar yakıyorlar ? Uzun yolda 150 sabitleyip gitmek mümkün müdür ? Daha önce hyosung GT250 yada GT250R kullanmışlar iki makine arasındaki farkları söyleyebilir mi ?

beyler bu sele altındaki kask kilidini nasıl kullanıyoruz? ek kilit lazım gibi geldi bana ama tam çözemedim.

Yok erhan abi Sercan'nın bahsettiği gibi bizim ustalar yaptı. Ziebart'ta çalışıyorum artan parçalar ile yaptık işçilik sadece depo kaplamada zor hakikaten meşakatli bir iş

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Sercan Tekirdağ yaparım ama 60-70-90 ile gitmem 120-150 dersen gidelim yoksa o yol hayatta bitme tabii birde Tekirdağ'ın hava durumu nasıl. Bu arada Aytaç'a da söyleyelim gazlama gidiyor diye :) :):):):):queen:
Vay 60-70 gitmessiniz he tamam ben yarım saat erken çıkarım :)
Ama rodajdan sonra Sizde Rivada Mangala 1 saat önceden gidin malum virajlarda baya bi fren yapıyosunuz :)
CBR250R sahipleri normal ve performanslı kullanımda ne kadar yakıyorlar ? Uzun yolda 150 sabitleyip gitmek mümkün müdür ? Daha önce hyosung GT250 yada GT250R kullanmışlar iki makine arasındaki farkları söyleyebilir mi ?
Kafadan kalite :)
Fren.
Gaz tepkiler saçma değil.
İçi boş turşucuk değil.
İçi dışı bir fiki fiki bir motor :)
Arkasında duran bir İsim var.
2009 model 5000kmde bir gt250'm vardı o km'de hava filtrenin orda bi sensor vardı o bozulmuş kafasına göre beni yolda bırakıyodu :) sıfır 380lira neydi :)

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

beyler bu sele altındaki kask kilidini nasıl kullanıyoruz? ek kilit lazım gibi geldi bana ama tam çözemedim.

kitapçıktada onun kask kiliti olduğu yazıyor ama nasıl olcak bende çözemedim :)

hehehhe yapalım yapmasınada nasıl bişey çıkar ortaya bilmiyorum :)

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

Bu arada haftasonu güneşli gösteriyor.
http://www.weather.com/weather/tenday/Istanbul+Turkey+TUXX0014

Ben bi Tekirdağ yapıyım diyorum haftasonu motorla rodajda hiç trafiğe girmeden bitircem :)

Hocam cumartesi güneşli diyor ama en yüksek -1'C de diyor :queen:

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx

Adana da cbr 250r sahibi olan kaç kişi var forumda? bir ara toplanıp gezelim

ninja 250 de olur, hyosung da olur hatta. Bir gün toplanalım...

ekstra bir kilit gerekmiyor kask kilidi için arkadaşlar arka bagajda ( bagaj denirse tabi :) ) kanca gibi birşey olması lazım kask kilidinin bir halkasını oraya geçiriyorsun sonra o kiliti kaskın çene kısmından geçirip 2. halkayıda kancaya geçirip arka koltuğu yerine takıyorsun. yani kilit arka koltuk oluyor :) eğer hırsız arka koltuğu açabilirse alır kaskı

olur ya, niye olmasın.
sadece böyle küçük cc ler olsun..600 cc falan olmasın yeter(onların yanında tuhaf oluyorum ben). hafta sonu güzel görünüyor hem hava, hem rüzgar.
kaskları, ceketleri çekelim; güzel bir gezelim...: D

bi kaç grup var geziler düzenleyen.bana mesaj atıyorlar ama yüksek cc de var düşük cc de,bir problem yaratmıyorlar ortalama 100-120 üstüne çıkmadan geziyorlar hatta geçen hafta sonu mesaj attılarda gidemedim.sana da haber veririm.

çatalhan barajınaa gitmeyi planlıyorum pazar günü..kimse gelmezse tek gidicem : ) gelen olursa da tanışmış oluruz, güzel olur...

büyük cc ler basıp gitmiyorsa ne güzel..otoyolda falan birkaç defa denk gelince korkuyor insan

ev arkadaşımda gt 250 r var da şuan bakımda(ağır bakım yapılıyor) eğer pazara yetişirse beraber gidebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar