adana da arora fabrikasından km saati ve mile bağlanan okuyucuyu 200 tlye aldımbravo dostum elıne emegıne saglık harıka olmuş,
Göstergeyı nereden kaça aldın öğrenebılırmıyım???
Emeğine sağlık. Ancak amortisör boruları çok çirkin görünüyor bi temizleme işlemi hoş bir görüntü verecektir. Ayrıca egzozlar çok uzun yolda kırılrsaArka taraftan amortisöre bi destekle sağlamlaştırmanı öneririm
![]()
teşekkür ederim sağolunmotor çok hoş üzerindeki emek paha biçilmez uğraşılmaz belli
başlığı alfa romeonun reklamından aldım.beğenmenize sevindimBaşlık çok güzel olmuş hoşuma gitti, tam olmuş...Benimde ilk rüyam jawa laser 250 idi.
emme portlarını actım tabiki egsoz portlarınıda actım 2 si nide freze makinasında düzgün milimetrik ölçülerde açtırdım.Afedersiniz yazmışsınızda ben okumamışım 2. sayfada, böyle projeye öyle başlık gider.
Emme portlarını genişletmişsiniz buna oranla egzost portunuda genişlettinizmi?
kısa paso denso bujiBujisi standart bujimi?
şaşırttığımız için sevindikBaşlığı görünce italyan sandım![]()
eline ayağına sağlık , bayağı emek harcayıp maddi anlamdada fedakarlık yaparak ortaya güzel bir iş çkıkartmışsınız ,
insanlara nasıl olmuş diye sorduğunda tabiki zevklere ve renklere göre olumlu yada olumsuz cevaplar alman çok normaldir, ancak bu işlere gönül vermiş, emek vermiş zaman ayırmış , kendini parçalamış bir gönül dostu olarak oldukça başarılı ,
bazı şeyler vardır sınırlarınızı aşar ve o engeli atlayamazsınız , yapacağınız doğal olarak, ya o engelin etrafından dolaşmaktır, çünki vazgeçmek gibi bir niyetiniz yoktur , her yerinizi sarmıştır bu ateş ve heves , ondan dolayı asla vazgeçmezsiniz ve çevresinden dolaşmak aylar yılarda sürse siz yinede hedefinize ulaşırsınız ,
buna kısaca ben gönül işi diyorum ve benden iyi kimse bilemez ,,
eline koluna emeğine sağlık tekrardan içimden bir şeyler aktı gitti sürçü lisan ettimse affola...:rendeer:
3 tırnaklı araba bujileride kullandım..jawada bir bujinin ömrünü kestirmek mümkün değil hangi marka olursa olsun.çabuk bozabiliyor bujiyi.yağlama yapma oranı cok yüksek bu yüzden piyasada en cok bulunanı tercih ediyoruz.Platinyum ve iridyum çok fark ediyor iki zamanlılarda.
hoş geldin alp ingiliz yapan ustam bile senin için bu adam fenomen diyor..biz çırağız daha:rendeer:bora'nin ayrica klasik ingiliz motorlari konusunda baya bir bilgi birikimi var, banada yardimci olmusdur bir cok konuda..
he kardaş far mobilet farı bizde zaten orjinal motor yapmıyoruz.o far tüv türkten gecti ve farın içindeki önemli aydınlatma konusunda..orjinal egsoz kullanacak olsak zaten orjinal motor yapardık.far mobilet farı, iyi aydınlatmaz ve kötü duruyor bence. ayrıca orjinal eksozları daha güzel, bunlar çok uzun olmuş. kuyruk emanet duruyor. koltuk absürt duruyor. depo ve göstergeler güzel... güle güle kullan.