hangi aparati sordugunu bilsem yardimci olmiya calisacagimKardesim sen gv 650 yi tarif ediyorsun ben motoru 14 e aldım 2010 model 4000 de enjeksiyonlu satayımderdim ama motorumu cok seviyorum ve satmayı düşün medim :queen: bu motoru alırsan herseyi bulursun karızma sürat gezi rahat konfor aklına ne gelirse ama sen bu motoru alıp binersen aklında sürekli tek kelime olsun (Yavvaaşş Yavvvvaş) chopper tarzı bu hız insanı tatmin etmezse ALLAH selamet versin derim.
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
ayrıca su aparatların markası modelini bulsam yeterli benim için ewet yok mu arkadaslar yardımedecek olan.
cos 1 hos geldin aramiza sordugun soprularin cevaplari zaten onceki sahifelerde mevcut ama kisaca cevap vereyim motor tercuben ne kadar bilmiyorum ama az ise veya uzun bir ara verdiysen bu yaz 250 cc civarinda bir maina alarak seneye bir gv650 kullanman iyi olur derim gv 650 tam sana hgitap edecek bir makina ama sen ona hitap edebeleceksen mesele yok paran a gore sifirda alabilecekgibisin ama aksesurali temiz kullanilmis bir 2 ci eli tercih etmen ekonomik olacaktir