Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gecmıs olsun abı..umarım duzelebılır bırseydır...tum gv650 severlere slmlar uzun bır ara oldu foruma yazmayalı..işlerden ve sıkıntılardan unuttuk burayı...herkese keyıflı ve saglıklı surusler dılıyorum...

Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ilgiden-sikilacaksiniz-58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi beni çok mutlu etti.

"Sese bak baba yaaa, harika sanki 3 motor çalışıyorrr"

"Baba motor çok güzel sakın iskeletoru boyatmaaaa"

gecmıs olsun abı..umarım duzelebılır bırseydır...tum gv650 severlere slmlar uzun bır ara oldu foruma yazmayalı..işlerden ve sıkıntılardan unuttuk burayı...herkese keyıflı ve saglıklı surusler dılıyorum...[/QUOTE

mahmut sağol kardeşim özlettin iyi ce perşembe akşamı gel görelim seni

fatih motorun hayırlı olsun saglıkla keyfle kullanasın ufaklıgın sevinci her şeye deger kullanımda ve bakımda soracagın sorular olursa rahatlıkla tel açabilir burdan sorabilirsin
sana tavsiyem bu makinadan anlıyan bir usta edin her ustaya teslim etme iskeletorunu.yedek parçada filan sıkıntın olursa yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ilgiden-sikilacaksiniz-58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi beni çok mutlu etti.

"Sese bak baba yaaa, harika sanki 3 motor çalışıyorrr"

"Baba motor çok güzel sakın iskeletoru boyatmaaaa"

aramıza hoşgeldin kardeş güle güle kullan kasazıs belasız 2tekerli şiiri yaşa bakiim yolda giderken bakışlara alışman lazım

slm arkadaşlar..ismim Yalçın.. uzun zamandır nete giremiyorum, bu arada bazı çalışmalarım oldu sizinle paylaşmak isterim. motoru bu yaz almıştım gayet memnunum, kendime göre bazı eksiklikler gördüm . ilk önce zaman zaman ihtiyacını duyduğum vites göstergesinden başladım.ayrıca faceden de video olarak izleyebilirsiniz...
https://www.facebook.com/photo.php?v=343809295630838&set=vb.100000053104610&type=2&theater

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

motorun soğutma suyunu değiştirdim . havasını alırken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir .

Ellerin dert görmesin güzell yapmıssın Güle Güle Kullan paylaşımını cok beğendim iyi günlerde kullan.

slm arkadaşlar..ismim Yalçın.. uzun zamandır nete giremiyorum, bu arada bazı çalışmalarım oldu sizinle paylaşmak isterim. motoru bu yaz almıştım gayet memnunum, kendime göre bazı eksiklikler gördüm . ilk önce zaman zaman ihtiyacını duyduğum vites göstergesinden başladım.ayrıca faceden de video olarak izleyebilirsiniz...
Gayet başarılı olmuş..:cat:teknik bilgi ve becerenin olması güzel bir şey..:bounce:
Şimdi ben yapayım desem..:sunny:

elinden geliyorsa yardımcı olurum . birkaç daha ilavem ve değişikli yaptım fakat foto yüklemeyi beceremedim. ımageshck sitesi sınırlı foto alıyor , başka yolu varmı .

Teşekkür ediyorum ylcndrsn ..ufak tefek işler tamam elimden gelir ama bu konuda az ın ötesi lazım gibi..:)

Genede bir gün böyle bir uygulama yapmaya karar verirsem sana danışırım..Tekrar teşekkür ediyorum..:bounce:

Evet arkadaşlar..bizim GV 650 kullanıcıları maşallah hepsi birer ARGE.. ;)

Selamın Aleykum arkadaslar gv 650 de hararet birden yükselmeye basladı rolantide çalışırken hararet göstergesi 6. seviyeye cıktı 10 dak,ka çalıştırdım değişmedi zamanım olmadığı için konteğı kapatıp bırak tım bi tahmini olan varmıdır acaba arkadaslar.

radyatör suyunu kontrol et derim ve mekenik veya dijital bir derece bul motorun uygun bir yerine bağla bakalım gerçekten ısınıyormu yoksa göstergede mi problem var aklıma gelen bunlar daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yardımcı olur..

Selamın Aleykum;

radyotor su deposunda su kalmamıs 1 litre antifiriz koyucam bi bakayım ters bişi olursa yardım isterim ALLAh razı olsun hepinizden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar