"Sese bak baba yaaa, harika sanki 3 motor çalışıyorrr"
"Baba motor çok güzel sakın iskeletoru boyatmaaaa"
Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ilgiden-sikilacaksiniz-58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi beni çok mutlu etti.
gecmıs olsun abı..umarım duzelebılır bırseydır...tum gv650 severlere slmlar uzun bır ara oldu foruma yazmayalı..işlerden ve sıkıntılardan unuttuk burayı...herkese keyıflı ve saglıklı surusler dılıyorum...[/QUOTE
mahmut sağol kardeşim özlettin iyi ce perşembe akşamı gel görelim seni
fatih motorun hayırlı olsun saglıkla keyfle kullanasın ufaklıgın sevinci her şeye deger kullanımda ve bakımda soracagın sorular olursa rahatlıkla tel açabilir burdan sorabilirsin
sana tavsiyem bu makinadan anlıyan bir usta edin her ustaya teslim etme iskeletorunu.yedek parçada filan sıkıntın olursa yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ilgiden-sikilacaksiniz-58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi beni çok mutlu etti.

Gayet başarılı olmuş..:cat:teknik bilgi ve becerenin olması güzel bir şey..:bounce:slm arkadaşlar..ismim Yalçın.. uzun zamandır nete giremiyorum, bu arada bazı çalışmalarım oldu sizinle paylaşmak isterim. motoru bu yaz almıştım gayet memnunum, kendime göre bazı eksiklikler gördüm . ilk önce zaman zaman ihtiyacını duyduğum vites göstergesinden başladım.ayrıca faceden de video olarak izleyebilirsiniz...
amin ancak sadece depoya koyman olmaz radyatör kapagınıda açıp doldurduktan sonra havasını alman lazımSelamın Aleykum;
radyotor su deposunda su kalmamıs 1 litre antifiriz koyucam bi bakayım ters bişi olursa yardım isterim ALLAh razı olsun hepinizden.
Radyatörde suyun hiç kalmaması düşündürücü bir yerinden kaçak patlak bir durum mu var diye düşünüyorum..Selamın Aleykum;
radyotor su deposunda su kalmamıs 1 litre antifiriz koyucam bi bakayım ters bişi olursa yardım isterim ALLAh razı olsun hepinizden.