Ben de çekmeköydeyim. Hava güzel olursa bir buluşalım. Hatta benim motorun yanında aynısından siyah bir cbr250r var. Ama sahibini tanımıyorum. belki de onun sahibini tanıyorsunuzdur 
plastiklere hiçbir boya cilası uygulanmaz zaten beyaz beyaz iz kalır ama grenajın boyalı olan kısımlarına uygulanabilir yani ön çamurluk gibi aynen. fakat plastiklere uygulamayın demekle kastettiği mat siyah olan boya olmayan plastiklerdir aklınızda olsun
Garaja geldim direk kıyama makinasını bağladım radyötör baya kırlenmişti 2-3 dk suyu tutunca baya kir aktı ve çicek gibi oldu zincir gariptir hiç kirlenmedi![]()
Aynen öyle Semih.Ben o hatayı bir kere yaptım.Bir ay siyah torpido cilasi ile temizleyince anca geçti.
Arkadaslar az önce indim motordan. Basıma gelen tuhaf bişeyi sormak istiyorum. Biraz önce 15 km kadar bir yol geldim. Önce full ekipmanlarım üzerimdeydi motor sıcakti lastiklarim on 29ps arka 31ps seklindeydi. Oto yola çıktım 1.2.3.4. Vitesler 10000-11000 devirde geçtim 120-130 km hıza çıktım ve önümdeki bir araç nedeni ile ani sekilde 80 e indim ve ondan sonra tekrar hizlanip 100 km hızdan aşağı inmedim. Problem su şimdi 110 ile gidiyorum devir 6000 aniden asılıyorum gaza devir saniyede 8-9bin ama hızda tık yok arkadan geliyor hızlanma sanki debriyaja basılmış gibi yani siyiriyor gibi bir kackez denedim sonra sunu fark ettim hızımı 150 ve üstüne tasiyamadim. Durduğumda motor olması gerekenden sıcak gibi geldi bana. Fren disklerini durur durmaz kontrol ettim buz gibiydi on biraz daha sicakti sanki. Son olarak zinciri kontrol ettim bollasmis bence 3 cm veya daha fazla esnek bundan olabilirmi. Bilmiyorum doğru bir sekilde anlattım mı dilim sindinde yazmaya çalıştım bu neden olmuş olabilir? Zincirden mı?
3080 km garip geldi bana baya fark var ani olarak hizlanamiyorum
Okurtr, motorsaykıl yarın çıkarsanız haberin.
tek Kişi 29-29
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:13 ----------
Bugün 150Km yol yaptık ve hala doymadım 1 hafta binmeyince fena özlüyo insan
3 Kirli Cıbır
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...015397_100000990794106_921193_933359594_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...015385_100000990794106_921194_290763776_n.jpg
ben de cekmekoydeyim, ama iki aksamdir çıkıp 10 km yapıp donüyorum. epey kirlendi motorum ama o bile güzel!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
bu arada sormak istediğim birşey var;
ben motorumu taşıt kredisiylen aldım. ruhsatta rehinli yazması gerekmiyor mu? benim ruhsatta yazmıyor.
ilk ruhsatı takipçi kaybedip yeniletmisti, o ara unutmuş olabilirler mı acaba?
Çekmeköy tarafında baya üye varmış, sanıyorum toplam 4 kişi, + benimde iş yerim IKEA'nın oralarda.. Bir ara görüşme ayarlayalım sizi heyecanlandıracak planlarım var
Bu arada benim ruhsatta da rehinli yazmıyor bende kredi ile aldım neden böyle acaba ?
Can bu gün şu xenon işini yapmayacakmisin hani toplanacaktik