Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şeffaf kaplama işini bizim ustalar yaptı 3-4 kişi yaptı ama 2 kişi yeterlidir bu iş de. Tabii biraz zorlandılar desem yeridir depo bombeli olduğu için şekil vermek zor oluyor.
Motoru bayiiden getirirken bile kılcal çizikler oluşuyor bu işlemi sıfırken yapmak en mantıklı olanıdır.

teşekkür ederim evet çok haklısınız hatta bayide dururken tozlandığında bezle silip tozunu alırlar ya o işlemde dahi dairesel bez çizikleri oluşuyor özellikle gece sokak lambası altında baktığınızda çok net görünüyor bu çizikler. sırf bu yüzden motoru sadece fırçasız köpükle yıkıyorum tazikli su zaten alıyor ne varsa ve kurularkende hiç bastırmadan siliyorum. bu konularda biraz kılım sanırım :) ama bu sayede 9000 km de olan mondialım hala sıfır gibi hatta geçen ay motoru aldığım yere gittiğimde oranın sahibi inanamadı. ben bunun koltuğuna bir naylon taksam km saatide sıfırlansa 0 km diye satarım dedi :)

Buluşma filan olursa bende gelmiyo çok isterim.Şuan havalar biraz açsada yinede sürülcek gibi değil benim için.Bugün Can abi(stepfunk) gelecek,karbon parçaları alcak benden.Bakalım nasıl olcak

Eger size sorun olmayacaksa gelmek isterim su an Optimumdayim.Tuzla nin neresindesiniz.

Estagfurullah ne sorunu.Henüz gelmedi gelirken haber verecek.Can abi de tuzlayı pek bilmediği için gelince arayacak ben de Can abiyle beraber Tuzla sahil'e geçeceğiz.Müsait olursanız Can abi aradığında size de haber veririm

Estagfurullah ne sorunu.Henüz gelmedi gelirken haber verecek.Can abi de tuzlayý pek bilmediði için gelince arayacak ben de Can abiyle beraber Tuzla sahil'e geçeceðiz.Müsait olursanýz Can abi aradýðýnda size de haber veririm

Anladim.Ven simdi geceyim buradan Tuzla sahile o zaman.Cebimi mesaj atiyorum ozele.Orada biryerde oturur beklerim sizden tel:)

Ben sanirim anca 5ten sonra cikabilecegim sanirim arkadaslar. Misafirler henuz gitmedi. Ekrem motorla gelsem parcalar sigarmi sirt cantasina? Tayfun sen ne kadar daha disardasin?

Ben sanirim anca 5ten sonra cikabilecegim sanirim arkadaslar. Misafirler henuz gitmedi. Ekrem motorla gelsem parcalar sigarmi sirt cantasina? Tayfun sen ne kadar daha disardasin?

Sığar abi heralde çokta büyük parçalar değil.
Benimde şimdi motora binesim tuttu.Napsam bende motoru mu çıkarsam

Sığar abi heralde çokta büyük parçalar değil.
Benimde şimdi motora binesim tuttu.Napsam bende motoru mu çıkarsam

Vallahi bende kararsizim :)
Arabanin isi olursa motorla gelirim olmadi.
Aksi gibi arabanin silecek motoru yandi dun.
Tayfundan haber varmi? Kursatin dedigi gibi patlama olmus
Tersanede..

Vallahi bende kararsizim :)
Arabanin isi olursa motorla gelirim olmadi.
Aksi gibi arabanin silecek motoru yandi dun.
Tayfundan haber varmi? Kursatin dedigi gibi patlama olmus
Tersanede..

Bende motoru çıkarmak için babamı arıyorum,telefon cevap vermiyo.Şimdi gördüm haberi.Patlama olan yer bizim dükkana çok yakın.Bu karmaşada çıkaramam galiba motoru

Bosver bosver cikarma hic, gerek yok.
Bende arabayla geleyim o zaman.

Aynen abi doğru diyosun öyle yapalım.Çıkarırım çıkarmasınada şimdi haber videosunu izledim,patlama olan yerle bizde iş yapıyoruz tanıdık yer.Babam filanda onun koşuşturmasındaysa motoru çıkarmaya zaman kalmaz dükkanıda kapatırlar zaten 1 saate cumartesi bugün.

Ben simdi cikiyorum yola, motorla geliyorum :)
İlk once bi servise ugrayacagim konsuk motora. Su xenonla ilgili bisey soracagim. Haydin gorusuruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar