Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben motoru yazın almayı planlıyorum ama şimdiden ehliyete başlıyorum ve sürüş egitimi de almaya başlayacağım. Honda nin sürüş egitiminden haberim var ancak ben İTÜ de okuyorum ve okuldaki bir kulüp aracılığı ile okulun otoparkında egitim veriyorlar 1'e 1 , ben okuldaki egitimden yanayım ama bu konudaki sizin düşünceleriniz nedir ?

@gecebekcisi
detaylarını bilmiyorum ama benim 9 yıllık b ehliyetime a2 almak için kursa yazıldım. toplam masrafım 400 tl civarı olacak. gerisini sen hesapla iste. ben b yi alırken çok az bir farkla a2 de alma imkanım vardı ama babam istemedi almamı.

E tamam işte, yukarıda yazdıklarımdan 96,35 TL (A2 için trafik harcı) + 80,00 TL (ehliyet ücreti) = 176,35 TL ediyor. (rakamları yanlış almışım ilk seferinde) Bir de Şöförler Cemiyeti evrak masrafı var 10 TL.

Etti 186,35 TL; 400 TL nin gerisi de kurs ücretidir.

Okur_tr cevabın için sana teşekkür ederim, başka kimse yok mu kendi düşüncesini söyleyecek?

Benim bir arkadaşımda hem b hemde a2 için ehliyete başvurdu. Kurs ücretleri b için 450, a2 için 250.
Harçlarda 200+200 gibi tutuyormuş sanırım. Yani toplamda neredeyse 1.000 TL'ye yakın masrafı olmuş.

Selamlar;
Bugün motoru iyice yıkadım sildim.100km ye yakın yol yaptım hiç sönmedi rölanti ayarıyla oynamadım umarım birdaha böyle birşey olmaz ve kimseninde başına gelmez.Birdaha başıma gelirse burdan size paylaşırım.

Motosikleti
Honda Crf250L
Selamlar;
Bugün motoru iyice yıkadım sildim.100km ye yakın yol yaptım hiç sönmedi rölanti ayarıyla oynamadım umarım birdaha böyle birşey olmaz ve kimseninde başına gelmez.Birdaha başıma gelirse burdan size paylaşırım.

ne sönmedi?

Can karbonları aldınmı?..takıp fotolarını koyda bakalım..bende alabilirim bir kaç parça:)
depo önü mesela şart :)

Tamam kardeşim gelirim, bir çay bir sigara neyin içeriz :cherry:

reis benim tel :05065883381 bi çağrı yparasan ararım seni pazara bulşalım motorlu motorsuz bne tanışmak istiyorum zippo's ve senle

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Arkadaslar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben motoru yazın almayı planlıyorum ama şimdiden ehliyete başlıyorum ve sürüş egitimi de almaya başlayacağım. Honda nin sürüş egitiminden haberim var ancak ben İTÜ de okuyorum ve okuldaki bir kulüp aracılığı ile okulun otoparkında egitim veriyorlar 1'e 1 , ben okuldaki egitimden yanayım ama bu konudaki sizin düşünceleriniz nedir ?

eren ben istinye parkta ups kargodyım gelirsen konuşuruz adım enginozan

Motosikleti
Honda Crf250L
Stop etmedi anlamında :) Arkadaşın bir problemi vardı önceki mesajlarda, onunla ilgili...
Yok mu sende yeni motorunun resimleri filan yoksa ben mi kaçırdım?

bende diyorum ne sönmedi düşünüp duruyorum :D
fot oolmaz mı koymuştum önceki sayfalara..yine koyayım..

25fwr.jpg

25fxu.jpg

img1992y.jpg

@gecebekcisi
evet öyle birşey olacak benim hesabım. ama yine de dediğim gibi ikisini beraber alabiliyor olman lazım diye hatırlıyorum ve biraz daha ekonomik oluyurdu. en azından kurs ücretlerinde pazarlık olurdu. neyse hayırlı olsun.

Eve yeni geldim ve kav gündür kar altında kalan motorumun üstünü actım ve calistirdim suan başındayim tıkır tıkır çalışıyor maşallah sabirsizlaniyorum yarın oburgun biryerlere gideyim diye.

valla ben de dayanamadım bu aksam 8 gibi ilk yolumu yaptım. gidip benzin aldım geldim, gelirken de birAz dolandım yolda. ilk 10 km mı yaptım. bir arar durdum onden deli gibi duman çıktı, buhar da olabilir emin değilim. sonra elektriği kesimde durdu. bilgisi olan var mı?

sıcak olan motor aksamına yada radyatöre yoldaki sulardan sıçramıştır normal bişey. hatta yoldan gelip hemen motor soğumadan motosikleti yıkarsanız yine aynı durum oluyor

sıcak olan motor aksamına yada radyatöre yoldaki sulardan sıçramıştır normal bişey. hatta yoldan gelip hemen motor soğumadan motosikleti yıkarsanız yine aynı durum oluyor

radyatore gelen sulardir diye tahmin etmiştim ben de. emin olmak için sormak istedim. teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar