ebay üzerinden aldığım carbon depo kapağı pad geldi

evet arkadaşlar ebay üzerinden 0.99$ kargo dahil fiyatla aldığım hyosung gt250r depo kapağı için pad geldi. satıcı fiyatı 0.99$ olan bir ürünü gönderecek mi diye merak edip almıştım ama geldi:) ürünün Türkiye fiyatları 10TL ile 20 TL arasında

hayırlı olsun hocam bende aynı sizin gibi 1 dolarlık bir şey alarak denedim ve bir çok alışveriş yaptım(tank pad,jant şeridi,maske vb) için rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kargo vs toplam kaç günde ve fiyatı nekadara geldi ?

az önce merak edip ilk defa ebay a girdim.
Araba ilanlarına baktım içim geçti resmen, 10.000 $ 2004 VW Toureg. Sıfırı 50.000$ .

teşekkür ederim arkadaşlar kargo dahil 1$ 15 ile 30 gün arasında kargo süresi var

ebay alışverişiyle ilgili bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.araştırırsanız bulabilirsiniz.

ebaydan alışveriş şeysini detaylı ve pretik olarak bi kaç cümle ile özetler misiniz lütfen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mal gümrükte kalınca ne oluyor ? para çöpe mi gidecek yani ?

_w_

Çöpe gitmez.Ürün 75 $ veya € üzerindeyse gümrükte kalır.2 katı yada daha fazla bi fiyat ödeyip alabilirsin gümrükten
arkadaşlar benimde aklımda birkaç soru var sorayım size :p
mesela alınan ürün 20-30 $ olup büyük birşey olsa gümrükte takılıyor mu? Yoksa sadece fiyatamı bakıyorlar? Son olarakta e bayda kargo parasını bütün ürünlerde ücretsiz mi alıyoruz? :)

mesela alınan ürün 20-30 $ olup büyük birşey olsa gümrükte takılıyor mu? Yoksa sadece fiyatamı bakıyorlar? Son olarakta e bayda kargo parasını bütün ürünlerde ücretsiz mi alıyoruz? :)

Bütün ürünlerde değil.Ürünlerin açıklamasında kargonun ücretsiz olup olmadığı yada ücreti yazıyo.20 30 dolarlık ürün takılmaz gümrüğe

Ürünün içeriğine de bakıyorlar.Fiyat değil sadece.Yurtdışından havalı tabanca getirmek isteyen arkadaşlarıın paketleri fiyatı 75 avro altında olmasına rağmen takıldı.Havalı tabancalar oyuncak sayılmasına rağmen alamadılar.75 avro üstü olunca da yasal sıkıntı yoksa vergileri ödenip alınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar