ebay üzerinden aldığım carbon depo kapağı pad geldi

hayırlı olsun güle güle kullan ne diyelim :)

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

ebaydan alışveriş şeysini detaylı ve pretik olarak bi kaç cümle ile özetler misiniz lütfen.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/55659-e-bay-dan-alisveris-yapmak-resimli-anlatim-7.html

Bu linkte zeda3000 kardeşimiz çok güzel bi şekilde anlatmış e-bay den alışveriş olayını.Arkadaşların sorularıyla da kafadaki soru işaretlerinin çoğu da giderilmiş durumda :) :cat:

ben çok alışveriş yaptım kol saati aldım casio edifice hemde 3 tane birden aldım tanesi 65 dolardan (burda 300 tl ) biraz kafa yorarsanız sizde alışveriş yapabilirsiniz.

Çok uygun fiyata almışsın valla akılma gelmemişti benim ordan almak, araştırayım bakalım ben de :mrgreen:

insanları yanlıs yonlendırmeyelım.gumruk mevzuatı geniş olmasına karşın sonucta insan odaklı oldugundan ve art nıyetlı olmadıgınız anlasıldıgı(kanıtlandıgı )takdırde herhangı bır sorun yasamazsınız.en son muafıyet 100 avro idi şimdi 75 avro olmus (nakliye ve aldıgınız ürün toplamı 75 avro'yu geçmemeli).Bu rakam misal 150 avro oldu diyelim gectıgınde ne olur.ıthalat (ticaret)yapmadıgınızı belgelersınız.%18+%10 vergilerini ödeyerek ürünü alırsınız.Belkide sadece 5 lira ardiye ücreti ile ürünü teslim alırsınız.Ne getirtdiğinize bağlı biraz'da şans.Mümkün mertebe aynı üründen 2 ve üzeri alımlar yapmayınız Detaylı anlatımlar forumiyibey.com diye bir site var oradan faydalanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende 0.99'a parça jant şeridi aldım :) Arada kopmalar soyulmalar olunca onu kullanıcam

aynı parçadan 3 tane getirtemezsiniz, yasak olan eşya getirtemezsiniz (cep telefonu, kozmetik, sporcu takviyesi vb.) 75 € karşılığını 95 $ olarak görüyorlar. Memurun niyeti de önemli 10 dolarlık parça için gümrük ödetir 250 dolarlık parça direkt kapınıza gelir :) Ebaydan 633 alışverişim var. Alışveriş ve yorumlarınız TR ye göndermeyen satıcıları genelde ikna ediyor.

vereceğim linkte hem yazıyla hemde videoyla çok güzel anlatışmış ebay dan alış veriş
neyi nasıl yapacağım diyorsanız bu linki tıklayın yardımcı olacaktır.

http://www.bascek.com/295/ebayden-alisveris-nasil-yapilir/

Çok dandik bir ayna hocam demedi deme :) Özellikle çinden mal gönderenlere dikkat edin, üçkağıtçılar ve gönderdikleri malları burada da hemen hemen aynı paraya alabilirsiniz.

Son düzenleme:
aynı parçadan 3 tane getirtemezsiniz, yasak olan eşya getirtemezsiniz (cep telefonu, kozmetik, sporcu takviyesi vb.) 75 € karşılığını 95 $ olarak görüyorlar. Memurun niyeti de önemli 10 dolarlık parça için gümrük ödetir 250 dolarlık parça direkt kapınıza gelir :) Ebaydan 633 alışverişim var. Alışveriş ve yorumlarınız TR ye göndermeyen satıcıları genelde ikna ediyor.

Ya hocam ben e bay den 4 € luk küçük bi parça aldım flaşör

http://www.ebay.co.uk/itm/200504827303?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Aynı satıcıdan led sinyalde aldım,onlar geldi.2 gün sonra bunları aldım o gelmedi.Ptt kargo ile takip no giriyorum ayın 8inde dağıtıma çıkarıldı diyo ama hala gelmedi.
Sinyaller 4 günde dağıtımdayken gelmişti.Bu 8 gün oldu gelmedi ? Sizce bi ptt ye gidip soriyim mi ?

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
bende 1 hafta once tank pad ve depo pad sipariş etmiştim bugun geldi gercekten cok ucuz bir site ve aradıgınız her şeyi buluyosunuz e-bay da....

Ya hocam ben e bay den 4 € luk küçük bi parça aldım flaşör

http://www.ebay.co.uk/itm/200504827303?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Aynı satıcıdan led sinyalde aldım,onlar geldi.2 gün sonra bunları aldım o gelmedi.Ptt kargo ile takip no giriyorum ayın 8inde dağıtıma çıkarıldı diyo ama hala gelmedi.
Sinyaller 4 günde dağıtımdayken gelmişti.Bu 8 gün oldu gelmedi ? Sizce bi ptt ye gidip soriyim mi ?

barkod numarası nedir?

Yakında gelir, postacı geldiğinde evde bulamamış olabilir:

SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR
07/02/2012 20:51:17
2.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İST.AND.YAK. PİD BAŞMÜD.
08/02/2012 11:59:00

Yakında gelir, postacı geldiğinde evde bulamamış olabilir:

SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR
07/02/2012 20:51:17
2.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İST.AND.YAK. PİD BAŞMÜD.
08/02/2012 11:59:00

Cok tesekkur ederim.ulasamayinca kagit birakiyolardi ama yarin bi gidiy bakalim

Çok dandik bir ayna hocam demedi deme :) Özellikle çinden mal gönderenlere dikkat edin, üçkağıtçılar ve gönderdikleri malları burada da hemen hemen aynı paraya alabilirsiniz.

Hocam aynı aynanın bizdeki satış fiyatına bakar mısın ne kadar diyorlar :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-ayna-custom-chopper-cruiser-58785048/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar