yok be şaka yapıyorum..
şu hellanın sis farı varya ona benzer bişey var mı ebay de..yada dediğim sis lambası.. adresi bi versene benim bilgisayar başka yere yönlendiriyor
bana mı dedin abi![]()
aynen sana dedim fatih.. başka biri mi var burada.. motorsuzluk sana da vurdu galiba:queen:
ii senden nbr kanka nasıl gidiyor aksesuar işleri
fuara neyle gideceğimize bağlı hava yağışlı olursa senin araba ile gideriz açık olursa motorla gideriz ama bu kgs nasıl oluyor bende yok o sebebten dolayı soruyorum...
oda olur ben fuarın son günü müsait im heralde nöbet listesine bakmıştım..kankam sen dert etme kgs yi bende var kullanırız..olmadı E-5 ten gideriz.. hava yeter ki yağışlı olamasın..motorla uzamak daha iyi
oda olur ben fuarın son günü müsait im heralde nöbet listesine bakmıştım..
hem senin araba km yapmasın mazallah değer kaybı olmasın....:queen:
işte abisi nasıl olacak şimdi işler karıştı bu konuyu gene konuşuruzpazar ben gelemem sınavım var kanka.. araba köpeğin olsun..
perşembe cuma cumartesi müsaitim![]()
işte abisi nasıl olacak şimdi işler karıştı bu konuyu gene konuşuruzale:
araba beni sıkıyor abisi arabayla gitmek istemiyorum....
bakalım duruma göre bende gitmek istiyorum...
bilet işi ne olacak onu istanbuldan bi arkadaş ayarlar yoksa birde girişti para verirsek halimiz harap
geldim geldim çok yoruldum ama moralim çok bozuk 1. lamba olmadı nedeni ise bizim sokete uymuyor o yüzden sarı ile siyah kabloların yerini değiştirmek gerekiyor onunla uğraştım ve yapıncada resim çektim birazdan atarım daha şimdi girdim içeri hala belim ağrıyo şeffaf pleksiyide yapayım dedim çok uğraştırdı ve ben o şerefsizlere kırılmayanından verin dediğim halde tam mikasını vermişler çatır çatır çatlayıp kırıldı ısıtırken söktüm eskisini taktım ne yapayım
sağol allah razı olsun, ne bileyim hani şimdi yağmurlar başlar bir an önce yapayım dedim ondan, bide kaçgündür dışarı çıkamadık ya bu gün hepsini birden yapmaya kalkınca, ha bu arada hava biraz daha kararsın lambanın videosunu alıp atacağım siteye, bide bilet ler gelince bana haber verin bende gidip soracağım sağa sola ne kadar alsak kardır kimse biletsiz kalmasın, bide KGS ye gerek yok haremde buluşuruz arabalıyla sirkeciye geçeriz oradan sahilden bastırır gideriz ...abi ben çalışmıyorum böyle şeylerde yardıma ihtiyacın olursa sen mesaj at ben herturlu yardımcı olurum sana elimizden gelir birseyler hem benim de aklımda bsyler var fikir alışverişi yaparız bu kadar çok yorma kendini