Bir de istanbulda RunemagicK nickli bir arkadaş vardı 150 zat vardı sanırım en son ne oldu acep
Askerde diye biliyorum
aynen askerdeydim, 2 hafta önce geldim
Bir de istanbulda RunemagicK nickli bir arkadaş vardı 150 zat vardı sanırım en son ne oldu acep
Askerde diye biliyorum
aynen askerdeydim, 2 hafta önce geldim
ben senle tanışmış olduğuma pişman değilim...sever sayarım...mod olduğun için sana yardım dilendim aracı ol dedim banlarla alakalı ya hacı bi el at falan diye muhtac olmuştum sadece...keşke o duruma düşmeseydim diyorum...tek pişmanlığım bu...
"Beni bir tek sen anladın, sen de yanlış anladın"diye hegelian bir özlü sözle başlayayım madem
Bak yanlış anlaşılmışım bileBen seni tanımaktan pişman olduğumu söylemiyorum, ben de sever, sayarım; sadece diyorum ki site üzerinden yazılarınla, çizdiğin imajla...vs tanıdıkça çok daha büyük bir büyün, çok daha fazla bir elektriğin var... Yüz yüze tanışmış olmak senin de onun bunun gibi bir insan olduğun gerçeğini getiriyor beraberinde, o büyü gidiyor, sıradan biri oluyorsun... Yani tanımış olmanın pişmanlığı yok, tanımamış kalabilmenin yaratacağı etkinin çekiciliği var
(Buradan da bana "çekici ::winkwink " dedin mesajının çıkarılmaması dileklerimle
)
Kıssadan çıkaracağım hisse şudur ki; yüz yüze tanımak (en azından benim için) en önemli kriter değil, sonuçta şuradaki fikir ve yazılarıyla saygı duyabildiğin birçok insan varsa, o yazılar ve fikirler o adamın kaşından gözünden daha ön planda olabiliyor...
reel- sanal olayında mete nin görüşündeyim ben de
gerçek hayatta tanımak, kişinin gerçek yüzünü görmek daha doğru
siteyle gerçek hayattaki görünümler farklı oluyor, bunu başka sitelerdeki izlenimlerimde de farkettim
kendime zıt bildiğim adama, gerçek hayatta kanımın kaynamışlığı var. tam tersi de oldu, samimiyet kurduğumu reelde hiç sevmedim
metehan gerçekte daha çekingen daha durgun mesela, burdaki muhabbetini ancak çok samimi ortamlarında(mesela köftecide) bir nebze yakalayabilirsiniz
sametağır la tanıştık, beraber gezdik ama farkında bile değildir belkide
Diğer taraftan, sen de güzel bir örneksin meselaözel bir diyaloğumuz, muhabbetimiz olmadı, çok birşey paylaşmadık belki, gördüğüm ettiğim kadarıyla hiçbir fikrini paylaşmıyorum yine, kafa kafaya zıt her düşüncem diyebilirim, ama inanılmaz bir saygı sevgi besleyip, sebebini anlamadığım bir sempati hissediyorum, bir yere bir şey yazdıysa sağlam bir fikir çıkacak altından diye bakıyorum her mesaja... sametagir keza, bugün durduk yerde konuyu açmayayım dedim ama, çok çok tanımaz bilmezken yazın dönen bir kamp konusu yüzünden, fazlasıyla ön yargıyla başlayıp yine sadece yazdıklarından çizdiklerinden hareketle kaliteli, tanınması, hayat deneyiminden, bilgisinden faydalanılması gereken biri imajını çizdi gözümde.
Ne öyle ne böyle aslında, sitede kıl olmakla başlayıp hayatımdaki sayılı kaliteli insanlar arasına girenler de vardır, misal BIYIKLI, ilk zamanlar yazıları fikirleri çok sivri çok uç geliyordu, arkasından düşünmediğim etmediğim şey kalmıyordu, tanıyıp gördükten sonra kendimle bu kadar özdeşleştireceğim bir insan olabilmesine şaşırdım, birçok şey paylaştık, hayatımın sonuna kadar da umarım böyle gider...
Diğer taraftan, sen de güzel bir örneksin meselaözel bir diyaloğumuz, muhabbetimiz olmadı, çok birşey paylaşmadık belki, gördüğüm ettiğim kadarıyla hiçbir fikrini paylaşmıyorum yine, kafa kafaya zıt her düşüncem diyebilirim, ama inanılmaz bir saygı sevgi besleyip, sebebini anlamadığım bir sempati hissediyorum, bir yere bir şey yazdıysa sağlam bir fikir çıkacak altından diye bakıyorum her mesaja... sametagir keza, bugün durduk yerde konuyu açmayayım dedim ama, çok çok tanımaz bilmezken yazın dönen bir kamp konusu yüzünden, fazlasıyla ön yargıyla başlayıp yine sadece yazdıklarından çizdiklerinden hareketle kaliteli, tanınması, hayat deneyiminden, bilgisinden faydalanılması gereken biri imajını çizdi gözümde.
Milyon kişi gelip geçiyor şu veya bu şekilde sanal olarak ömrümüzden, bir çoğu şu veya bu şekilde iz bırakıyor bizde, görmesek de duymasak da, tanımasak da...
mezitte çok kaliteli bi arkadaştır onuda tanımanızı tavsiye ederim...:mrgreen:
mezitte çok kaliteli bi arkadaştır onuda tanımanızı tavsiye ederim...:mrgreen:
köfte hor senii...genede seni çok severim yollamasanda..delikanlı adamsın zesselam:rendeer:hakkaten çok mülayim böle sevilesi sarılası bi insan kendileri(daha stickerları veremedim kargoya ondan öle yazıyorum çaktırmayın
)
benide!! benideee!!! :queen:
çöok severek hatta hatta çarşambayı iple çektiğim bir dizi..Sana halk sanatçisi Kuzey'den yalnizim isimli nadide eserini hediye ediyorum.:mrgreen:
[yt]RaEjWkf55Vs[/yt]
Sana halk sanatçisi Kuzey'den yalnizim isimli nadide eserini hediye ediyorum.![]()