Kayıp Motorcular

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merak etme ben sana kitlemek icin hep hazirim ama birsey dogru murat yok o olmayinca motor ve motor camiasi cok sıkıcı geliyor o yuzden hic ilgilenmiyorum girip bakiyorum okuyorum ama yazmiyorum..

Super Moderator
Hakkındaki hitaplar...vs "ağa"ya varmışken bile her sabah aksatmadan hiç kimsenin uyanık olmadığı saat 6'larda işinin başında olup üye olduğu sitelere de göz atmak çok kimsenin harcı olmasa gerek. Kayıp olmadığını bilmek sevindirici en azından...

Halis agamın bedeni klavye başında ama ruhu kayıp ...nerde o eski aga...:p lafı bi koydu mu teee Bağdatdan duyulurdu zelzeler olurdu üyeler banlanırdı...:p hey kii ne heyy...eee yaşlandı zira..eski iktidar kalmadı...:queen:

ben MT Yönetimi arıyorum...onlar kayıp...hatta eleştiriler önerilere müsaadenizle bir konu açıp ortalığı az hareketlendiricem ...:queen:

Moderatör
Angara'dan jr. vardi, noldu o buyudu adam oldu herhal, gozukmuyo.

Bizim dönemden birde xxxxx(5x:p ) vardı. En son cbf 500 almıştı ondan sonra pek sesi solugu çıkmaz oldu.?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete eski halis için eski mete de lazım sende dötünden korktugun için eskisi gibi dalamıyorsun benle beraber sende yaşlandın farkındamısın bilmem ben halla burdayım sadece artık okuyorum takip etiklerim azaldı..

jr.

lucas teessüf ederim kardeşim adam değil miydik?

sözün var karaca'da kahve içeceğiz.

Moderatör
lucas teessüf ederim kardeşim adam değil miydik?

sözün var karaca'da kahve içeceğiz.

Yahu, buralarda misin? Ben uzuun suredir gormedim seni sanki. Gecen eski konulara bakarken gordum de aklima geldin. Sozumu yerine getirmek icin dort gozle bekliyorum haberin ola :)

mete eski halis için eski mete de lazım sende dötünden korktugun için eskisi gibi dalamıyorsun benle beraber sende yaşlandın farkındamısın bilmem ben halla burdayım sadece artık okuyorum takip etiklerim azaldı..

Abi Allah sana sağlık sıhhat huzur versin...varlığın yeter...sana gelecek şer bana gelsin...eski mete biraz baltaydı biraz odundu biraz fesatdı...o mete yok artık...:p

Bir de istanbulda RunemagicK nickli bir arkadaş vardı 150 zat vardı sanırım en son ne oldu acep

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
remzi_39 bu nerelerde ya birde fransız horozu vardı o da kayıp

5x..watercolours bakınıp yazmıyorlar artık...ikiside hatun kişilermiş Ankarada öğrenciymiş efsaneye göre..

.

Onu bende duydum..Busalanmış dedilerdi.... :p:p:p:p

5x en son cbf500 almıştı..Ve bir kaza yapmıştı... Motorunda hasar vardı kendi sağlamdı.... Ama o gün bu gündür görünmedi....:p:p

Ayrıca water ın bayan olduğunu sağır sultan bile biliyor..... :queen::queen::queen: Bir zamanlar ne formula1 oynamıştık hamachi den..... :queen::queen::queen:

Kimi
mete
water
ben

Ama kimi ile water hile yapıyorlardı... 5 turda 2 tur bindirilirmi yawww.... :pr::pr::pr::pr:

1-Water gitmez, buradadır. Yazmasa da derinlerden gözetliyordur.

Muhahaha
Puhahaha
Zuhahaha

yahu 2009 da dedikodunu yapmıştık...:pher sene düzenli olarak anma töreni istiyorsun herhalde...

metehan çok üzüldüm beni sen bile hatırlayamamışsın.aa bende hayattayım Allaha şükür.ve hala 12 ay motoruımun tepesindeyim.selamlar ve sevgiler

Yav abi sanki telefonda 1 ay önce konuşmadık he sende...:p

Arada bir görünmek icap eder mete. Bir de 5 turda 2 tur yemeniz bizim hile yapmamızdan değil, sizin F1 aracını becerip de sürememenizden kaynaklanıyordu, hatırlatırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar