Fuar İçin Organizasyon

o zamanlar bahar havası olur heralde... dolu dolu bir ay var.. bana göre 12-15 derece sıcaklık olur

Fuarın olacağı tarihte (1-4 Mart) hava sıcaklığı, ortalama 12 derece olmuş. Yani olağanüstü bir durum olmazsa rahatlıkla motor kullanılacak bir hava. En kötü ihtimalle yağmur yağar, çok şiddetli olmazsa sıkıntı olmaz sanıyorum sizin için.

yağmura pek gelemiyorum ben (ıslak olmayı ve yağmurdan dolayı vizördeki buğu ve damlaların görüşü kötüleştirmesi uzun yolda zevkimi kaçırıyor) ama güneş olursa 12 derecede yaz gibi gidilir...

geçen seneki fuarın son gününde iyi yağmur yedik dönüşde minibüsle gelin en iyisi

Ah be ah.. Tarih hiç uymuyo bana, son 1 ayım kalıyo martta, 1 nisanda bize direk YGS (yerleştirip göçertme sınavı) sokacaklar.. Ah sınavım olmayaydı.. :)

Ah be ah.. Tarih hiç uymuyo bana, son 1 ayım kalıyo martta, 1 nisanda bize direk YGS (yerleştirip göçertme sınavı) sokacaklar.. Ah sınavım olmayaydı.. :)

Arkadaş benim niye hiç böyle bi psikolojim olmadı yahu. Sınava 1 sene varkende geziyodum, 1 ay kaldığı zamanda da geziyodum, 1 hafta kaldığındada... Hatta bir keresinde öss ye girmeden bi gece önce, çıkayım bi kafa dağıtayım dışarda dedim,( çok çalışmışım gibi :) ) fazla dağıtmışım. Sabah alkolün etkisiyle uyanamadım :flower:

Arkadaş benim niye hiç böyle bi psikolojim olmadı yahu. Sınava 1 sene varkende geziyodum, 1 ay kaldığı zamanda da geziyodum, 1 hafta kaldığındada... Hatta bir keresinde öss ye girmeden bi gece önce, çıkayım bi kafa dağıtayım dışarda dedim,( çok çalışmışım gibi :) ) fazla dağıtmışım. Sabah alkolün etkisiyle uyanamadım :flower:

hahahah :queen:
ben sınav günümü unutmuştum.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar