Fuar İçin Organizasyon

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok erken bir başlık belki ama merak etmiyor değilim.Kocaeli hepimize yakın olan bir il.Kocaeli'de bir midibüs ayarlansa ve topluca gidilse nasıl olur acaba?Maksat birlikte olmak.

Kocaeli İl Temsilcisi
aslında olabilir gerçiii motorla gitmeyi düşünüyordum ancak havaların durumuna göre hareket edeceğim eğer hakkaten hava kötü olursa arka koltuktan bi kişilik yer ayırıverin bi zahmet :)

bende varım ama motosikletle gitmek istiyorum.. havalar iyi olursa.. olmazsa bende varım minübüsle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuarın olacağı tarihte (1-4 Mart) hava sıcaklığı, ortalama 12 derece olmuş. Yani olağanüstü bir durum olmazsa rahatlıkla motor kullanılacak bir hava. En kötü ihtimalle yağmur yağar, çok şiddetli olmazsa sıkıntı olmaz sanıyorum sizin için.

aslında sadece kocaeli değilde bir kaç şehirden toplu gelmek çok keyifli olur. ben anadolu yakasında bile toplanıp bir kaç arkadaşla birlikte gitmeyi çok isterim.

Fuarın olacağı tarihte (1-4 Mart) hava sıcaklığı, ortalama 12 derece olmuş. Yani olağanüstü bir durum olmazsa rahatlıkla motor kullanılacak bir hava. En kötü ihtimalle yağmur yağar, çok şiddetli olmazsa sıkıntı olmaz sanıyorum sizin için.

ben de öyle tahmin ediyorum..hava muhtemelen iyi olur.. o yüzden de kışı üstümden atıp yıla güzel bir aktivite ile başlamak istiyorum .. motosikletimle geleceğim yani :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motosiklet ile gelmeyi istiyorum ama çinli ile gidip riske girmeye de gerek yok diye de düşünmüyor değilim,midibüs ayarlanma fikrinde mutabık kalınırsa,ben Kocaeli'de araç bulma konusunda birşeyler yapabilirim.

hava güzel olursa gazlarım uğur sen merak etme en kötü ihtimal artçı olursun birine:)

Geçen sene fuar zamanı hava fena soğuktu, minibüs iyi olur geçerken beni de yenibosnadan alırsınız. :)

motorlarla gitmek varken kolay kolay minibüs ile gidileceğini sanmıyorum :)
hayırlısı bakalım

Geçen sene toto donması yaşamıştım artçımla beraber :mrgreen:
Ama kışın göbeeende İzmir'den İstanbul'a gelen bir zat olarak, hertürlü hava muhalefetinde motorumla gideceğim:cat:

valla kocaeli mt olarak sanırım herkes motorla gider:) martta en fazla yagmur olur oda asırı yagmadıkca sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar