- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
o zaman rakıname mi diyoruz?
mekanda sigara içilmiyorsa ben de gelebilir miyim?
Kapalı mekanlarda sigara içmek yasak zaten.
kedidir o kedi![]()
sizlerle tanışmayı çok istemiştim. ama kısfmet değilmiş![]()
sizlerle tanışmayı çok istemiştim. ama kısfmet değilmiş![]()
arkadaşım sağlık sorunları nedeniyle mi sigaralı ortamlarda bulunmaman gerekiyo...sakıncası varsa cevap vermeyebilirsin...sadece merak ettim yoksa bıraktın da sigaraya dayanamıyo musun...ben de taze bir bırakan olarak oraya sigarayla savaşmaya gidicem...benim için güzel bi test olacak inşallah...
yok hocam sağlık sorunu değil; benimkisine kılkuyrukluk denebilir. kokusundan çok rahatsız oluyorum. hiç içmedim zira kokuyorhatta içilen mekanda içtiğimde saçlarım kokuyor, montum kokuyor kıyafetim kokuyor alayını temizlemem gerekiyor filan, uzun iş.
senin için bir savaş olmayacak bence zira mekanda içiliyorhatta organizatör de sigarasız alkolden tat almanın zor olduğunu düşünüyor. haliyle sen de güzel güzel çekersin; sıkıntı yok
![]()
aslında forumda görüpde ankara topiğinde yazmayan nadir kişilerdensin sendemerak uyandırıcı biraz kısmet şimdiyeymiş bunu söylemek. Eviniz uzak değilse gelmenizi temenni ederim şahsım adına. ama buluşup görüşmemiz için illa bi etkinlik şart değil zaten ben sürekli kızılay tarafındayım bi uğrayacağınız vakit haberleşelim yine görüşürüz :cat: