Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küçük tekerlekli scooter insanı uzun süreli sürüşlerde yoruyor bunu da ybr ya da cbf gibi motorsikletlere bindiğin zaman anlıyorsun benim scooterim da var onun keyfi bambaşka ama pırpır gezmek için çok uygun uzun yolda tam gaz gidince f650 gibi yakıyor vicdansız ama ybryi 9500 devire dayıyorum yine de yakıtı kokluyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aleykum selam günaydın abicim ıstanbulda bir kar var akıllara zarar motor elektrik direğinin altında yatıyor gidip üstünü örteyim bari

aleykum selam günaydın abicim ıstanbulda bir kar var akıllara zarar motor elektrik direğinin altında yatıyor gidip üstünü örteyim bari

abi kar altında bırakma ört tabi üstünü bizim burası güneş aştı hafta sonu iyi olacakmış gezmek için iyi fırsat :D

çok güzel olmuş abi güle güle kullan tekrardan elinize sağlık

sağol fatihim..şu düğmelerinde 12 v ledli olanı olsaymış.. buralarda bulamadım.. ama böyle de nefis oldu

valla fatihim antalyadan fz 6 fazer im varken 10-11 saatte geldim.. sıkıldım ,öldüm, bittim.. :pr:

abi sen fazerle 10-11 saatde geldiysen ybr ile kaç saat sürer allah bilir :p birde abi zaten tek uzun yola gidilmez en aşağıya 2 motor olacan gideceksen uzun yola

aynen fatih.. bide benim ailem önden araba ile gitti bende arkalarından motorla geldim..
sakın bizi geçmeyeceksin diye de bi talimat alınca , yol bana ızdırap oldu..

aynen fatih.. bide benim ailem önden araba ile gitti bende arkalarından motorla geldim..
sakın bizi geçmeyeceksin diye de bi talimat alınca , yol bana ızdırap oldu..

hmm abi o şekilde gittiysen tabi ızdırap olmuştur yolda fazerin tadını bile alamamışsın sağlık olsun inş. arkadaş ayarlarsan ybr ile daha iyi bir git gel yaparsın

hmm abi o şekilde gittiysen tabi ızdırap olmuştur yolda fazerin tadını bile alamamışsın sağlık olsun inş. arkadaş ayarlarsan ybr ile daha iyi bir git gel yaparsın

arkadaş ayarlamak aslında basit.. ama vakit ve nakit lazım.. :bounce:
sakaryalı fatih te foruma giremiyor ya ,ortalık ne kadar sessiz.. ybr sayfası bu anların tadını çıkarsın.. ohhh.. :queen:
beyler kafa dinleyin.. sorun yok sıkıntı yok soğuk yok ne güzel hayat beya.. moderatörlere söyleyimde şu fatihin hesabını kapatsınlar:queen::queen:

arkadaş ayarlamak aslında basit.. ama vakit ve nakit lazım.. :bounce:
sakaryalı fatih te foruma giremiyor ya ,ortalık ne kadar sessiz.. ybr sayfası bu anların tadını çıkarsın.. ohhh.. :queen:
beyler kafa dinleyin.. sorun yok sıkıntı yok soğuk yok ne güzel hayat beya.. moderatörlere söyleyimde şu fatihin hesabını kapatsınlar:queen::queen:

fatih abi kızmasın sonra :cherry: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar