piyanist_irf' den ybr 125 e konrol paneli yapımı :))

Evet sevgili mt üyeleri … :)
Yine karşınıza icatlarla birlikte geliyoruz…Bu sefer ki konumuz ,hepimizin bildiği gibi yamaha ybr 125 lerde ekstra bir düğme konulması için yeterli yerin olmayışından dolayı kontrol paneli yapmak..Hem kullanım açısından kolay ,hemde güzel duracağı düşünerek böyle bir işe girdik.. Tabiki başrol oyuncumuz her zaman ki gibi piyanist_irfan ve bendenizde gitarist_koray … :queen:
İrfan aga, ince hesaplamaların bol olduğu bu iş için tam 1 gününü bana ayırdı.Kendisine buradaki mt üyelerinin önünde sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve sizi fotolarla baş başa bırakıyorum.. Saygılarla… :rendeer:

Yasin komutanım …. Çok kalender bir insandır..Vatan sana emanet komutanım :)

İrfan Agam :)
Aga ,racing tarz sana göre değil .. Ben seni cbf 150 ile seviyorum .. :p

Kumanda levhasını keseceğimiz profil….

Şablonun çıkarılması…

Taşlama ile kesildikten sonraki hali…

İrfan aga , ön far bağlantı vidalarını kullanarak hem camın sabitlenmesi hemde kontrol panelinin sağlam durması için ayak yapıyor..

Bu ayakların ve kontrol panelinin hazır hali…

Şimdi montajı yaptık eksik olan veya tutmayan yerleri görüp kesme biçme işlemi yapılacak

Boya işlemine sıra geliyor…

Boya işleminden sonra ki hali…

Boya kurudu montaj sırasına geliyoruz

Kontrol paneli yapım anını ölümsüzleştirmek istedik :)

Ve buda son hali… sevgilerle mt .. :)

Very Nice :cat:
Eline sağlık üstad* Mühendisleri cebinden çıkarırsın sen :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bi bırakın adamı da ekmeğine baksın arada :)

Very Nice :cat:
Eline sağlık üstad* Mühendisleri cebinden çıkarırsın sen :queen:

İrfan aga gizli mühendis.. Bu adam Amerikan vatandaşı olsa kesinlikle insan klonlanan laboratuarlarda bölüm başkanı falan olurdu :cherry:

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

bi bırakın adamı da ekmeğine baksın arada :)

valla muhabbete gidip çayını içeyim dedim geldi motorun çevresinde gezdi sonrada aldı kalemi kağıdı şablon çıkardı.. Ben bişey demedim.. o yaptı :p:queen:

Eminim cok guzeldir cepten resimleri göremiyorum .

Fakat kafama birsey takıldı . Bu adam ne zaman uyuyor ?

Kocaeli İl Temsilcisi
sağolasın korayım hep aynı şeyleri takrarlayıp duruyoruz dostlarımıza canımız feda diyoruz daaa ehhhh be olm yaaa , millet yeter artık diyecek fakat diğer yandanda ybre kullanan ve aynı şeyleri düşünen arkadaşlarımıza fikir ve görsel olarak bir şeyler verebiliyorsak buna önce ben çok memnun olurum.:)

lakin siteye üye olduğum günden bu yana böyle şeyler belki abes kaçabilir ama .. ekmeğimi son parçasına kadar paylaşmayı, severim ve dostluklara önem veririm dostlarım benim için değerlidir ve mt yi tüm gönül dosrtlarını canı gönülden sevdiğimin kanıtı olsun bu kareler,

sende güle güle kullan kardeşim emeğim , herşeyim helal hoş olsun ,

aslında söyleyeceğim çok şey var beni arabeske bağlama bilader :salut:

tanıyan dosstlarım tanıyorlar onlara sözüm yok tanımayan ve tanımadığım tüm mt dostlarına elimden geldiğince yardıma , zaman ,mekan, maddiyat gözetmeksizin yardıma her daim hazırım :)

bir kaç güzel, sözle yorumumu noktalamak istiyorum ,

can yücelin çok sevdiğim şiirinden alıntıdır, ben dostlukların anahtarını buldum kardeşim ,

(SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN)

(DOSTLUKLAR FEDAKARLIK İSTER, ÖZVERİ İSTER,)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi elin gavuru senin gibi adamların sertifikası varsa hemen transfer ediyor ülkesine.Dalga geçmiyorum inan ki.

çok iyi olmuş hocam bravo :) bu düğmelerden biri farı açıp kapatmak için diğeride, motor stop düğmesi falan mı acaba tam anlayamadım ?

Koray bu kadar iş,işçilik bedava değil ona göre,mt stickerler geldi,bende yani,takacaksın motoruna bi tane :)
Yoksa bi gece gizlice girerim senin garaja sökerim irfan ganın taktığı herşeyi bi dakkada :queen:

çok iyi olmuş hocam bravo :) bu düğmelerden biri farı açıp kapatmak için diğeride, motor stop düğmesi falan mı acaba tam anlayamadım ?

hocam en soldaki sis farı ortadaki 4 lü sinyal en sağdaki de far açma kapama düğmesi..
iyi dileklerin içi teşekkür ederim :)

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Koray bu kadar iş,işçilik bedava değil ona göre,mt stickerler geldi,bende yani,takacaksın motoruna bi tane :)
Yoksa bi gece gizlice girerim senin garaja sökerim irfan ganın taktığı herşeyi bi dakkada :queen:

abi beni biliyorsun ben çıkartma falan takmam motoruma.. bana orjinal el yapımı aksesuar lazım...
sticker yerine mt yeleklerini niye istemedin :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yav araya körfez girince benim pc mi sapıtıyor ne
sizin fotoları bitürlü göremiyorum ben be
ama görsem ne görmesem ne
yapmıştır irfanım yine
olmuşturda ellerine sağlık

Kocaeli İl Temsilcisi
Abi elin gavuru senin gibi adamların sertifikası varsa hemen transfer ediyor ülkesine.Dalga geçmiyorum inan ki.

Sağolasın şekerim hayat üniversitesi mezunlarını alırlarmı ama diplomayı yaktım :cherry: ve eşiminde katılımı ve ısrarı ile yarın kaydımı yapıyorum bıraktığım okula dışarıdan evde çalışarak devam edeceğim inşallah bakalım nasipse o duvarda gururla asılan diploma kağıt parçasına 6 yıl sonra kavuşacağım biraz geç oldu ama bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...:rendeer:

açık öğretimde yada uludağ.teknik zart zurt felancasında okuyorum demek nası bir his acaba o hisside inşallah yaşarızda görürüz :)

okuyamamak benim en büyük sıkıntılarımdandır zaten..

Son düzenleme:
hocam en soldaki sis farı ortadaki 4 lü sinyal en sağdaki de far açma kapama düğmesi..
iyi dileklerin içi teşekkür ederim :)

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

abi beni biliyorsun ben çıkartma falan takmam motoruma.. bana orjinal el yapımı aksesuar lazım...
sticker yerine mt yeleklerini niye istemedin :queen:
Bunlar orjinal stickerler,admin gönderdi bana kocaeli tayfasına dağıtmam için,valla sen bi tak dene çok hoş duracak,hiç sırıtmayacak...
sen illa takmayacam dersen ben senin yerine gizlice senin mötüre takarım koç :)

yahu bende diyorum bu koray yok ortalarda yine bişeyler karıştırıyor tahrik etmek içinde bi sürü yazı yazıyorum belki gaza gelir çıkar ortaya diye ama tık yok meğer operasyon varmış korayım panel harika olmuş düğmelerde kalite yani ama kusura bakma yazmak zorundayım ana panelin etrafına attığınız fitil herşeyi bozmuş çok çirkin duruyor ona bir çözüm hal çaresi düşünün..ya baskı olan yerlere titreşimi gidermek için parça kullanın yada fitillerin uçkısmını daha bi yuvarlayın niye komple dönmedinizki ısıtıpta iki ucunuda alt ortada birleştirirdiniz ozaman güzel olurdu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar