- Konu Yazar
Evet sevgili mt üyeleri … 
Yine karşınıza icatlarla birlikte geliyoruz…Bu sefer ki konumuz ,hepimizin bildiği gibi yamaha ybr 125 lerde ekstra bir düğme konulması için yeterli yerin olmayışından dolayı kontrol paneli yapmak..Hem kullanım açısından kolay ,hemde güzel duracağı düşünerek böyle bir işe girdik.. Tabiki başrol oyuncumuz her zaman ki gibi piyanist_irfan ve bendenizde gitarist_koray … :queen:
İrfan aga, ince hesaplamaların bol olduğu bu iş için tam 1 gününü bana ayırdı.Kendisine buradaki mt üyelerinin önünde sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve sizi fotolarla baş başa bırakıyorum.. Saygılarla… :rendeer:
Yasin komutanım …. Çok kalender bir insandır..Vatan sana emanet komutanım

İrfan Agam
Aga ,racing tarz sana göre değil .. Ben seni cbf 150 ile seviyorum ..

Kumanda levhasını keseceğimiz profil….

Şablonun çıkarılması…

Taşlama ile kesildikten sonraki hali…

İrfan aga , ön far bağlantı vidalarını kullanarak hem camın sabitlenmesi hemde kontrol panelinin sağlam durması için ayak yapıyor..

Bu ayakların ve kontrol panelinin hazır hali…

Şimdi montajı yaptık eksik olan veya tutmayan yerleri görüp kesme biçme işlemi yapılacak

Boya işlemine sıra geliyor…

Boya işleminden sonra ki hali…

Boya kurudu montaj sırasına geliyoruz

Kontrol paneli yapım anını ölümsüzleştirmek istedik

Ve buda son hali… sevgilerle mt ..

Yine karşınıza icatlarla birlikte geliyoruz…Bu sefer ki konumuz ,hepimizin bildiği gibi yamaha ybr 125 lerde ekstra bir düğme konulması için yeterli yerin olmayışından dolayı kontrol paneli yapmak..Hem kullanım açısından kolay ,hemde güzel duracağı düşünerek böyle bir işe girdik.. Tabiki başrol oyuncumuz her zaman ki gibi piyanist_irfan ve bendenizde gitarist_koray … :queen:
İrfan aga, ince hesaplamaların bol olduğu bu iş için tam 1 gününü bana ayırdı.Kendisine buradaki mt üyelerinin önünde sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve sizi fotolarla baş başa bırakıyorum.. Saygılarla… :rendeer:
Yasin komutanım …. Çok kalender bir insandır..Vatan sana emanet komutanım
İrfan Agam
Aga ,racing tarz sana göre değil .. Ben seni cbf 150 ile seviyorum ..
Kumanda levhasını keseceğimiz profil….

Şablonun çıkarılması…

Taşlama ile kesildikten sonraki hali…

İrfan aga , ön far bağlantı vidalarını kullanarak hem camın sabitlenmesi hemde kontrol panelinin sağlam durması için ayak yapıyor..
Bu ayakların ve kontrol panelinin hazır hali…
Şimdi montajı yaptık eksik olan veya tutmayan yerleri görüp kesme biçme işlemi yapılacak
Boya işlemine sıra geliyor…
Boya işleminden sonra ki hali…
Boya kurudu montaj sırasına geliyoruz
Kontrol paneli yapım anını ölümsüzleştirmek istedik
Ve buda son hali… sevgilerle mt ..