[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bunlarda cuma günkü Mini Değirmendere Mt toplaşmasından resimlerimiz :)

img1694v.th.jpg
[/URL]
img1695v.th.jpg
[/URL]

bugün çıktım opete gittim motoru doyurdum biraz lastik hava basınçlarına baktım
biraz da dolastım eve geldım
su an bile hava tam gazlamalık :) belki kız arkadasımla cıkarız birazdan

valla motorcular uğraşmaz diye tahmin ediyorum anca kaportacılar yapar motorcular genelde parça değişimine giderler kaportacılarda işim var bugün git yarın gel derler kendimden biliyorum gölcük sanayinde inşallah tamir ettirebilirsin çok çok ince bi iş değil ayağını koyduğun yer

iki tane mesaj atılmış görünüyor :)
bugün kimler çıktı gezdi dolaştı bakalım gençlik ?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla motorcular uğraşmaz diye tahmin ediyorum anca kaportacılar yapar motorcular genelde parça değişimine giderler kaportacılarda işim var bugün git yarın gel derler kendimden biliyorum gölcük sanayinde inşallah tamir ettirebilirsin çok çok ince bi iş değil ayağını koyduğun yer

Abi sıfırı ile değiştirmeyi dusunuyorum ama aynı kalitesiz mal,elden cıkarırkende bana cok zorluk cıkartır. Hakkaten baya makyaja ihtiyacı var. Murat Ustaya da bi danısayım,sağolasın abi ilgin icin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur kendini fazla yıpratma, fuara kadar sabret.. ondan sonra sen etkinlikleri gör..şimdi ilk olarak bi iznik yolu görünüyor.. :)

Abi D.dere ve Gölcük sınırları içinden cıkamadagım icin simdilik bunlar :) Zaten bunlar işin espirisi maksat topic yürüsün :mrgreen:

km saatinin altından destek alarak camla saat arasına bi plaka şeklinde braket yapılabilir
şablonu bilmem ama yap yapıştır tak takıştır tekniğini biliyorum

km saatinin altından destek alarak camla saat arasına bi plaka şeklinde braket yapılabilir
şablonu bilmem ama yap yapıştır tak takıştır tekniğini biliyorum

yaw irfan abi şablon yaptı km saatinin altındaki vidalardan bağlantı yapacak ama ben o vidalara baktım içerde duruyor pay yok..
ee durum böyle olunca başka bir yöntem mi uygulasam dedim..bakalım yarın sabah yanına gideceğim inşallah bişeyler buluruz

neyse irfan abiyle yarın makinayı ameliyata alın siz illa olur vida sökülür kesilir uzatılır bi şekilde olur şimdiden kolay gelsin size

sizin yine altınızda dönen iki tekeriniz var
ya ben napayım :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

motor gözümün önünde parça parça yavrucak:santa:

evet benimde aklımda
yol makinası revizyonda başlığı altında fena olmaz hani

yapma böyle koray uykumun rölanti ayarını bozuyosun

gaza boğacan beni sonra sabah çalışmayacam

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

merhaba vmax :) seka parka gelmemiştiniz değilmi?
geldim yahu yokmu yazdmışlar yoksa iştimada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar